O Σεπτέμβριος προμηνύεται καυτός για τους συνδρομητές του PlayStation Plus, καθώς η Sony για ένα ακόμη μήνα έχει ετοιμάσει ένα “δυνατό” πακέτο τίτλων για την Instant Game Collection σας. Συν τις άλλοις όσοι από εσάς αποκτήσετε την ετήσια συνδρομή της υπηρεσίας από τις 21 Αυγούστου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου θα κερδίσετε 90 ακόμη μέρες επιπλέον πρόσβαση στο PS Plus. Να θυμίσουμε ότι η ετήσια συνδρομή κοστίζει €49.99 και σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε τουλάχιστον πέντε δωρεάν games κάθε μήνα (τρία για το PS3 και δύο για το PS Vita).

Από τις 28 Αυγούστου έως και τις 25 Σεπτεμβρίου τα Assassin’s Creed III, The Jak and Daxter Trilogy και Stealth Inc: A Clone in the Dark στο PS3, καθώς και τα Urban Trial Lifestyle και New Little King’s Story στο PS Vita θα διατίθενται εντελώς δωρεάν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας. Το Assassin’s Creed III αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της περυσινής χρονιάς και αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιόλογη προσθήκη στην “βιβλιοθήκη” τίτλων σας. Εν τω μεταξύ, η HD τριλογία Jak and Daxter προτείνεται ανεπιφύλακτα στους φίλους των Platform, ενώ το Stealth Inc: A Clone in the Dark είναι ένα αρκετά αξιόλογο indie game που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο PSN.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο PS Vita, το οποίο να σημειώσουμε ότι από χθες διατίθεται στα 199 ευρώ ύστερα από την μείωση τιμής που ανακοινώθηκε στην press conference της Sony στα πλαίσια της Gamescom, οι σύνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τα Urban Trial Lifestyle και New Little King’s Story. To τελευταίο αποτελεί remake του εξαιρετικού Little King’s Story για το Wii, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη έκδοση αποτυγχάνει να διακριθεί κυρίως λόγω του κάκιστου τεχνικού τομέα της.

Δείτε αναλυτικά τα games που θα προστεθούν στο PlayStation Plus στις 28 Αυγούστου:
Assassin’s Creed III (PS3)
The Jak and Daxter Trilogy (PS3)
Stealth Inc: A Clone in the Dark (PS3)
Urban Trial Lifestyle (PS Vita)
New Little King’s Story (PS Vita)

Τα υπόλοιπα games της Instant Game Collection της υπηρεσίας για τον Αύγουστο είναι τα εξής:
Need for Speed Most Wanted έως τις 28/8
ICO and Shadow of the Colossus HD Collection έως τις 28/8
Demon’s Souls έως τις 28/8
LEGO Lord of the Rings έως τις 28/8
When Vikings Attack έως τις 28/8

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης