H πρόσφατη press conference της Sony στα πλαίσια της Gamescom επιφύλασσε σημαντικές εκπλήξεις τόσο για τους κατόχους της κονσόλας, όσο και για τους επίδοξους κατόχους της. Καταρχήν δια στόματος Jim Ryan (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony) ανακοινώθηκε ότι από αύριο η τιμή της κονσόλας θα πέσει στα 199 ευρώ και δεν αποκλείεται μάλιστα σε κάποια καταστήματα η τιμή αυτή να είναι ακόμη χαμηλότερη.

Επιπλέον, ο Jim Ryan τόνισε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν μειώσεις και στην τιμή των memory cards του PS Vita, οι οποίες τουλάχιστον για την ώρα είναι πανάκριβες σε σχέση με τα δεδομένα της αγοράς. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μια memory card χωρητικότητας 16GB κοστίζει περίπου 45 ευρώ, όσο δηλαδή ένας τίτλος του PS Vita. Συν τις άλλοις ανακοινώθηκε ότι σύντομα θα διατεθούν στην Ευρώπη τρία καινούργια Mega Packs, τα οποία θα περιλαμβάνουν από 6 έως 10 games και μια memory card χωρητικότητας 8GB με κόστος μόλις 25 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ευχάριστα όμως νέα για το PS Vita δεν σταματούν εδώ, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε επίσης ότι στην φορητή κονσόλας της Sony θα μεταφερθεί το Bordelands 2.

To Borderlands 2 αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και ταυτόχρονα πιο εμπορικά επιτυχημένες κυκλοφορίες της περυσινής χρονιάς και δίχως αμφιβολία θα αποτελέσει μια αξιόλογη προσθήκη στην “βιβλιοθήκη” τίτλων του PS Vita. Εάν μάλιστα υπάρξει και η δυνατότητα μεταφοράς των saves από το PS3 στο PS Vita, τότε το δεύτερο αναμένεται να δουλέψει…υπερωρίες. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς και τι ακριβώς θα περιέχει, αν δηλαδή η έκδοση για το PS Vita θα περιλαμβάνει τα τέσσερα DLC και τους εξτρά playable χαρακτήρες της PS3 έκδοσης.

Διαβάστε το review του Borderlands 2 από το GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε επίσης την παρουσίαση της press conference της Sony στην Gamescom.

Εσείς σκέφτεστε να αποκτήσετε το PS Vita με τη νέα μειωμένη τιμή; Είστε ικανοποιημένοι από τους τίτλους που παρουσιάστηκαν στην press conference της Sony για την φορητή κονσόλα; Πείτε μας τις απόψεις σας στο forum του GameWorld.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης