Η Sega αναπτύσσει αυτό τον καιρό το επόμενο κεφάλαιο της επιτυχημένης Action Adventure σειράς Yakuza για τα PS3 και PS4, η οποία έχει πλέον αναδειχθεί ως μια από τις σημαντικότερες αποκλειστικότητες για τις κονσόλες της Sony στην Ιαπωνία.

Σε συνέντευξή του, ο producer της Sega Masayoshi Yokoyama ανέφερε ότι το επόμενο Yakuza θα το απολαύσουν στο έπακρο οι άντρες. Αυτό θα συμβεί διότι θα περιλαμβάνει όμορφες πορνοστάρ, τις οποίες μάλιστα θα επιλέξετε εσείς μέσω ψηφοφορίας που διεξάγεται μέσα από το επίσημο site του παιχνιδιού! Διαθέσιμες είναι 100 πορνοστάρ στη ψηφοφορία και μπορείτε να ψηφίσετε έως πέντε κάθε ημέρα. Αυτές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους, θα προστεθούν στο Yakuza και μάλιστα, αν συνάψετε φιλικές σχέσεις μαζί τους κατά τη διάρκεια του campaign, θα ξεκλειδώσετε ένα μυστικό βίντεο, το περιεχόμενο του οποίου μένει ως τώρα άγνωστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

yakuzapornstarsvote

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Yakuza φιλοξενεί πορνοστάρ, αφού σε προηγούμενα games της σειράς είχαν δώσει το παρόν και άλλες… αθώες κορασίδες στο ρόλο των συνοδών-οικοδεσποινών σε nightclubs. Στο Yakuza 4 είχε μάλιστα εμφανιστεί το τότε sex symbol της Ιαπωνίας, η Mitsu Dan που είχε… κερδίσει την θέση της απέναντι σε 16 φιναλίστ, μεταξύ των οποίων ήταν και η γνωστή πορνοστάρ Rio.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν το επόμενο Yakuza θα κυκλοφορήσει και στη δύση. Θυμίζουμε ότι μόνο τα πρώτα τέσσερα μέλη της σειράς και το spinoff Yakuza: Dead Souls είχαν διατεθεί και στην Ευρώπη. Ευελπιστούμε το νεότερο Yakuza να έρθει και προς τα μέρη μας και γιατί όχι, να γίνει μια νέα ψηφοφορία με πορνοστάρ της δύσης. Ψήνεστε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του Yakuza 4 και πάρτε μέρος στη συζήτηση για όλα τα games της σειράς στο Action forum του GameWorld.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης