Η φετινή αγωνιστική σεζόν του PES 2013 κορυφώνεται με τα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Ντουμπάι, συγκεντρώνοντας τους 38 καλύτερους παίχτες παγκοσμίως.

Η Konami θα δώσει 10.000€ στον παγκόσμιο πρωταθλητή και 15.000€ σύνολο σε χρηματικά έπαθλα. Τα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα διεξαχθούν 26 με 28 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης GAMES13 στο Ντουμπάι και η διοργάνωση θα ξεκινήσει με ομίλους και θα καταλήξει σε μία σειρά νοκ-άουτ αγώνων. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν ο πανελλήνιος πρωταθλητής, ο 17χρονος Λάζαρος Κοπανίδης (IptamenosOllandos96) από τους Νέους Επιβάτες και ο δεύτερος καλύτερος, ο βετεράνος Βολιώτης Δημήτρης Οικονόμου που ήταν και ο πανελλήνιος πρωταθλητής του PES 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος μιας και το επίπεδο του PES League παγκοσμίως είναι πολύ υψηλό καθώς πρωταθλητές από την Ιαπωνία μέχρι τη Βραζιλία θα διεκδικήσουν τον μεγάλο τίτλο. Ανάμεσα στους 38 θα βρίσκεται και ο περσινός πρωταθλητής Pau Lara (PaUU24) από την Ισπανία που θα επιχειρήσει να διατηρήσει τον τίτλο του.

Να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα συμμετέχει στη διοργάνωση επίσημα από το PES 2010 ενώ ποτέ η Ελληνική αποστολή δεν έχει σημειώσει κάποια ιδιαίτερη διάκριση. Ελπίζουμε ο Λάζαρος και ο Δημήτρης να επιστρέψουν με τίτλους στα χέρια τους. Θυμίζουμε άλλωστε ότι στο Injustice: Gods Among Us είχαμε τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή Μάριο Μπιτσικόκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης