Η κυκλοφορία του Project Cars, του φιλόδοξου Racing της Slightly Mad Studios που χρηματοδοτήθηκε από τους fans του, είναι πλέον πολύ κοντά αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα τις ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις για τα PC, τις οποίες θα πρέπει να πάρετε σοβαρά υπόψη αν προγραμματίζετε να αγοράσετε το Project Cars για τον υπολογιστή σας, μιας και το είδος των Racing δεν προτείνεται να παίζεται με λιγότερο από 30 frames το δευτερόλεπτο, ειδικά στο multiplayer. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Minimum:
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Quad Q8400 στα 2.66GHz/AMD Phenom II X4 940 στα 3.0GHz
Κάρτα γραφικών: nVidia GTX 260/ATI Radeon HD 5770 με 1GB VRAM
RAM: 4GB

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτεινόμενες:
Επεξεργαστής: Intel Core i7 3700 στα 3.5GHz/AMD FX-8350 στα 4.0GHz
Κάρτα γραφικών: nVidia σειρά GT600/AMD Radeon σειρά HD7000 με 2GB VRAM
RAM: 8GB

Από ότι φαίνεται το Project Cars είναι απαιτητικό όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας, κυρίως λόγω του εντυπωσιακού οπτικού τομέα που διαθέτει. Εσάς ο υπολογιστής σας είναι αρκετά δυνατός για να παίξετε το Project Cars; Αν όχι, προγραμματίζετε να αναβαθμίσετε το PC σας ειδικά για το Racing της Slightly Mad Studios;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Project Cars και συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic. Περισσότερες εικόνες και βίντεο θα βρείτε στο Racing group του Community του GameWorld.

Το Project Cars αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2014 για PC, PS4 και Xbox One. Οι εκδόσεις για Wii U και Steam OS θα ακολουθήσουν μέσα στο 2015.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης