Το PS4 έφτασε σήμερα και στα Ελληνικά καταστήματα και όπως είναι γνωστό για να παίξετε online θα χρειαστεί να έχετε ενεργή συνδρομή PlayStation Plus. H Sony λοιπόν απαιτεί πλέον τον οβολό σας για να παίξετε multiplayer, παρόλα αυτά σας προσφέρει κάθε μήνα δωρεάν ποιοτικά games για όλα τα γούστα. Μάλιστα, όπως θα δείτε και παρακάτω, οι τίτλοι που θα προστεθούν στην Instant Game Collection της υπηρεσίας τον Ιανουάριο είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογοι. Πάμε να δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί.

Στο PS4 συναντάμε το Don’t Starve της Klei Entertainment, η οποία μας έχει χαρίσει σημαντικές indie δημιουργίες όπως το Mark of the Ninja και το Shank, ενώ στο PS3 το δημοφιλέστατο Borderlands 2, καθώς και το DmC: Devil May Cry, το reboot της ομώνυμης Action/Hack ‘n’ slash σειράς. Εν τω μεταξύ, οι κάτοχοι του PS Vita θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα Soul Sacrifice και BlazBlue Continuum Shift Extend. Τα τελευταία μάλιστα αποτελούν κατά γενική ομολογία δύο εκ των κορυφαίων τίτλων για την κονσόλα της Sony.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε αναλυτικά τα games που θα προστεθούν στην Instant Game Collection της υπηρεσίας:
24/12/2013: Borderlands 2 (PS3), DmC: Devil May Cry (PS3), Soul Sacrifice (PS Vita), BlazBlue Continuum Shift Extend (PS Vita)
8/1/2014: Don’t Starve (PS4)

Τα games που θα αφαιρεθούν από την Instant Game Collection της υπηρεσίας είναι τα εξής:
24/12/2013: Grid 2 (PS3), Dragon’s Dogma: Dark Arisen (PS3), Sonic & All-Stars Racing Transformed (PS Vita)
8/1/2013: Contrast (PS4)

Συντάκτης: padelis@gameworld.gr (Παντελής Δασκαλέλος)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης