Κατά την διάρκεια ενός συνεδρίου που αφορούσε την ψηφιακή ανάπτυξη στο Brighton της Αγγλίας, ο Neil Brown, επικεφαλής του τμήματος R&D της Sony Computer Entertainment Europe, έκανε κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις που αφορούν το νέο PS4 και που σίγουρα θα προκαλέσουν θετικά σχόλια στα εκατομμύρια του κοινού της Sony παγκοσμίως.

Ο Brown λοιπόν ανέφερε ότι πλέον ο κάθε κάτοχος PlayStation 4 θα μπορεί να παίζει τα games που του ανήκουν από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα όταν εκείνος το επιθυμεί χωρίς να πρέπει να έχει το ανάλογο blu-ray disc μαζί του. Η διαδικασία όπως εξήγησε είναι πολύ απλή καθώς θα μπορείτε να κάνετε login στον λογαριασμό σας και αμέσως θα εισέρχεστε στην ψηφιακή βιβλιοθήκη σας με όλα τα games που σας ανήκουν και να παίζετε ένα από αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Play As You Download
Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, ο Brown μίλησε για την νέα εφαρμογή της Sony με την ονομασία “Play As You Download” η οποία θα σας επιτρέπει όταν εισέλθετε στην ψηφιακή βιβλιοθήκη σας από άλλο PS4 να παίξετε το παιχνίδι αμέσως χωρίς να περιμένετε να τελειώσει το download. Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς εσείς οι ίδιοι θα επιλέγετε το περιεχόμενο που θέλετε να κατέβει πρώτο είτε αυτό αφορά το single-player, είτε το multiplayer.

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα το Killzone: Shadow Fall στο οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε μόνο το πρώτο level αφού το κατεβάσετε. Ενώ παίζετε, το download του υπόλοιπου περιεχομένου θα συνεχίζει κανονικά. Η εφαρμογή “Play As You Download” θα λειτουργεί και στα Blu-ray discs καθώς με το που τα εισάγετε θα μπορείτε να παίξετε ένα μέρος του game αφού αντίστοιχα θα συνεχίζεται η εγκατάσταση του υπoλοίπου.

Δείτε την συνέντευξη τύπου της Sony στην φετινή Ε3 με την αποκάλυψη του PlayStation 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης