Κάθε χρόνο τέτοια μέρα συνηθίζουμε να βλέπουμε πρωταπριλιάτικες φάρσες από εταιρείες, συνοδευόμενες από YouTube videos.

Για άλλη μια φορά, οι marketing managers έβαλαν τα δυνατά τους και μας διασκέδασαν με στόχο…να κερδίσουν λίγο brand awareness επωφελούμενοι την συγκεκριμένη ημέρα. Δείτε αναλυτικά τις σημερινές φάρσες και μείνετε συντονισμένοι για συχνά updates καθώς η ημέρα…θα είναι μεγάλη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

League of Legends: Ultra Rapid Fire
Η Riot Games ανακοινώνει το “Ultra Rapid FIre” με αλλαγές στα abilities και τα spells. Υποτίθεται ότι αφαιρείται το mana και οποιοδήποτε energy cost. Επίσης, όλα τα spells θα έχουν 80% μείωση του cooldown, ενώ κάθε champion θα έχει διπλάσια ταχύτητα στη χρήση των abilities.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Rapid Fire ίσως να είναι μια αναφορά-μπλόφα της Riot για να δει πως θα ήταν το WTF mode του DOTA στο League of Legends. Στο τέλος του βίντεο ανακοινώνονται…μέχρι και διαγραφές δύο συγκεκριμένων champions. Μαντεύετε για ποιους πρόκειται;

Google Maps και Pokémon
Τι θα λέγατε αν θα μπορούσατε να δείτε τον κόσμο των Pokemon…μέσα από τα Google Maps; Η Google ανακοίνωσε το Pokémon Challenge, ιδανικό για…Pokémon Masters, καθώς έχουν όντως προστεθεί Pokemon στην ευρέως διαδεδομένη υπηρεσία της Google που προφανώς θα μείνουν έως τα μεσάνυκτα. Η Google θα “επιτρέπει σε επίδοξους εξερευνητές να βρουν τα αγαπημένα τους Pokémon” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα Pokémon στα Google Maps “θα μπορείτε να τα εντοπίσετε μόνο με iPhone και Android συσκευές”. Δείτε το τρέιλερ:

Για όσους θυμούνται, το 2012 η Google είχε παρουσιάσει τα πρωταπριλιάτικα Google Maps για το NES.

Razer Eidolon
Η Razer επέλεξε για πρωταπριλιάτικη φάρσα να παρουσιάσει ένα ιπτάμενο drone, το οποίο θα ελέγχετε μέσω γαντιού που θα φοράτε στο χέρι σας. Θα το καλείτε με φωνητικές εντολές, ενώ θα χρησιμοποιείτε την κάμερά του για να τραβάτε φωτογραφίες, βίντεο ή να δηλώσετε παρόν σε εταιρικά meetings…από απόσταση.

{youtube}NXgmlDuTz7w|500|300{/youtube}

Το βίντεο βγάζει ομολογουμένως πολύ γέλιο.

Nintendo
Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο Nester θα είναι ο νέος χαρακτήρας στο cast του Super Smash Bros.

Blizzard
Το μελλοντικό expansion του Starcraft 2, Legacy of Void, μετονομάστηκε σε Herald of the Stars.


Μείνετε συντονισμένοι σε αυτό το άρθρο για συχνά updates με τις επόμενες φάρσες. Αν γνωρίζετε κι εσείς κάποιες που δεν έχουμε αναφέρει, απλά αφήστε σχόλιο στο κάτω μέρος του άρθρου και θα τις προσθέσουμε!

Καλή πρωταπριλιά!

Συντάκτης: manos@gameworld.gr (Μάνος Γρυπάρης)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης