Η Sony αποκάλυψε τα games που θα προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές του PlayStation Plus, μέσα από την Instant Game Collection του Φεβρουαρίου, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αναλυτικά στο EU PlayStation Blog.

Όσοι από εσάς συνεχίσετε να διατηρείτε τον λογαριασμό σας, θα μπορείτε μεταξύ άλλων να κατεβάσετε και να απολαύσετε δωρεάν τα -κρατηθείτε- BioShock Infinite και Metro: Last Light από τις 29 Ιανουαρίου! Την ίδια ημέρα οι συνδρομητές PS Plus θα αποκτήσουν πρόσβαση και στα ModNation Racers: Road Trip και Dynasty Warriors Next.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κερασάκι στην τούρτα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, είναι και η προσθήκη στις 5 Φεβρουαρίου του εξαιρετικού Survival Horror Outlast στην …δωρεάν λίστα των παιχνιδιών για τους συνδρομητές του PlayStation Plus, αυτή τη φορά για το PS4.

Μέχρι τότε σιγουρευτείτε ότι θα έχετε αποκτήσει τα δωρεάν games που είναι ήδη διαθέσιμα, όπως τα DmC: Devil May Cry, Remember Me, Soul Sacrifice και άλλα. Το ίδιο ισχύει και για τους δύο free τίτλους του PS4, τα Don’t Starve and Resogun, τα οποία θα αντικατασταθούν στις 5 Φεβρουαρίου.

Συντάκτης: grigoris@gameworld.gr (Γρηγόρης Βούλγαρης)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης