Η Razer σας προσκαλεί να επισκεφτείτε το κατάστημα Public στο Σύνταγμα και να δείτε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Razer στο κέντρο του τμήματος gaming.

To “Razer Epic Store” είναι το απόλυτο σημείο συγκέντρωσης των gamers, ο χώρος που θα βρείτε όλον τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να αποκτήσετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε κάθε game. Ένας χώρος σχεδιασμένος εξ’ ολοκλήρου από τη Razer που επιτρέπει σε εσάς, τους gamers, να δοκιμάσετε και να πιάσετε στα χέρια σας μία μεγάλη γκάμα εξοπλισμού και να πάρετε πληροφορίες και συμβουλές από τους ειδικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Razer Epic Store της Αθήνας βρίσκεται στο Public Συντάγματος και είναι μόλις το πέμπτο Razer Epic Store της Ευρώπης (τα άλλα 4 είναι στο Λονδίνο, Βερολίνο, Φρανκφούρτη και Κίεβο, ενώ υπάρχουν και κάποια ακόμα Razer Elite Stores που είναι μικρότερες και λιγότερο εξειδικευμένες εκδόσεις των Epic Stores). Το Razer Epic Store είναι ήδη έτοιμο να υποδεχτεί τους Έλληνες gamers ενώ τα live demos και η ποικιλία που διαθέτει θα συνεχίσουν να εμπλουτίζονται.

Αν θέλετε να δείτε παρουσιάσεις των προϊόντων Razer τότε επισκεφθείτε το κανάλι του GameWorld στο YouTube.

Συντάκτης: tronakos@gmail.com (Κώστας Κορτζής)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης