Έπλυνε κατα λάθος η μητέρα σας ή η γυναίκα σας το κινητό σας μαζί με το παντελόνι; Σας έπεσε στη λεκάνη της τουαλέτας την ώρα που παίζατε ή βουτήξατε στη θάλασσα και πλέον δεν ανοίγει;

Κανένα πρόβλημα! Ο 20χρονος επιχειρηματίας Oliver Murphy έχει τη λύση. Το Reviveaphone, είναι το προϊόν που προσφέρει ο νεαρός Άγγλος και έχει γίνει γνωστό μέσο της πλατφόρμας του Amazon αλλά και του επίσημου site του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι περιέχει το πακέτο και πως δουλεύει;
Αυτό το πρωτότυπο κιτ «πρώτων βοηθειών» περιλαμβάνει ένα μπουκάλι με ένα ισχυρό διάλυμα για την αφαίρεση διαβρωτικών μεταλλικών ιζημάτων για κινητά που έχουν υποστεί ζημιές από επαφή με νερό, ένα σφραγισμένο σακουλάκι που θα περιχυθεί το διάλυμα, καθώς και ένα δίσκο όπου θα παραμείνει για 24 ώρες η ηλεκτρονική συσκευή μέχρι να επιστρέψει στην κανονική κατάσταση λειτουργίας.

Οδηγίες
Βήμα 1: Ρίξτε προσεκτικά το διάλυμα στο ειδικό σακουλάκι.
Βήμα 2: Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας είναι κλειστό και αν είναι δυνατό αφαιρέστε την μπαταρία (Εξαίρεση είναι κινητά όπως τα iPhone). Τοποθετήστε το κινητό σας και την μπαταρία μέσα στο σακουλάκι και ασφαλίστε. Αφήστε το για 7 λεπτά.
Βήμα 3: Αφαιρέστε το περιεχόμενο της σακούλας και τοποθετήστε το στον δίσκο.
Βήμα 4: Αφήστε το για 24 ώρες ώστε να στεγνώσει.
Βήμα 5: Μετά από 24 ώρες ανοίξτε το κινητό σας. Αφήστε την οθόνη για 3-5 μέρες ώστε να στεγνώσει τελείως.

Αν ακόμα δεν ανοίγει, μην ανησυχείτε, ξαναβάλτε το μέσα στην σακούλα για 24 ώρες και επαναλάβετε. Αξίζει να επισημάνουμε ότι για να δουλέψει, πρέπει να το χρησιμοποιήσετε εντός ενός μήνα από την στιγμή που το κινητό σας “πνιγεί”. Η Kelly Hoppen, γνωστή σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και μια από τους πρωταγωνιστές της εκπομπής-σειράς Dragon’s Den στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα χρηματοδοτήσει στα πλαίσια της σειράς το project του Murphy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο πάθος του Όλιβερ για το Reviveaphone και πιστεύω πως το προϊόν που δημιούργησε είναι must σε κάθε σπίτι που έχει ένα κινητό τηλέφωνο. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι επιδιορθώνει το βυθισμένο σε νερό κινητό, χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογήσεις μόνος σου τη συσκευή” δήλωσε η Βρετανίδα σχεδιάστρια.

reviveaphone 1

Ο 20χρονος Άγγλος επιχειρηματίας δήλωσε: “Οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν ποτέ να ρίχνουν τα τηλέφωνά τους στη λεκάνη, στη μπανιέρα, οπουδήποτε και το Reviveaphone είναι ένας πολύ πιο βολικός και οικονομικός τρόπος για να επισκευάσεις τα κινητά από το να ασχολείσαι με τις ασφαλιστικές εταιρείες και την καταβολή επιπλέον χρημάτων. Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στην αγορά και ανυπομονώ να το διαδώσω στον κόσμο”.

Αν το συγκεκριμένο τεχνολογικό επίτευγμα όντως δουλέψει τότε είναι σίγουρο ότι θα έχει επιτυχία, μιας και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην αγορά. Η τιμή του ανέρχεται μέχρι στιγμής στις 15 λίρες (18 ευρώ) και αν δεν καταφέρει να σώσει το τηλέφωνό σας, μπορείτε να αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων στο επίσημο site.

Οι κατασκευαστές του Reviveaphone δηλώνουν ότι οι πιθανότητες να δουλέψει το κινητό σας μετά την εφαρμογή του διαλύματος είναι 90%.

Συντάκτης: tronakos@gmail.com (Κώστας Κορτζής)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης