Η Microsoft ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες για την ζωή των χαρακτήρων που θα συναντήσετε στον κόσμο του Ryse: Son of Rome με αφορμή την δημιουργία του αντίστοιχου κόμικ με την ονομασία Ryse: Son of Damocles.

Ακολουθούν οι χαρακτήρες αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Marius: Πρόκειται για τον κεντρικό πρωταγωνιστή του Ryse: Son of Rome τον οποίο γνωρίσατε κατά την πρώτη παρουσίαση στην Ε3 2013. Η πολυτάραχη ιστορία του Marius ξεκινάει με την είσοδό του στον στρατό της Ρώμης καθώς όντας ένας νεαρός στρατιώτης δείχνει από πολύ νωρίς την αίσθηση του καθήκοντος που διαθέτει το οποίο είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην Ρώμη και στα ιδανικά της. Αν και οι βάρβαροι είναι ο κύριος εχθρός της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας εντούτοις ο πραγματικός εχθρός βρίσκεται στο εσωτερικό της. Έτσι λοιπόν στόχος του Marius είναι να απαλλάξει την πατρίδα του από τους πραγματικούς εχθρούς της.

Vitallion: Αφού έχει υπηρετήσει την Ρώμη για δεκαετίες ως στρατηγός ο Vitallion βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Marius ως ο πιο έμπιστος σύμβουλός του. Μέσα από όμως από μία σειρά γεγονότων ο Vitallion αρχίζει να αναρωτιέται αν το καθήκον έχει και τα όριά του καθώς και εάν η αυτοσυγκράτηση είναι η μόνη λύση στα προβλήματα.

Nero: Η διατήρηση της εξουσίας είναι πολύ δύσκολο πράγμα και ο αυτοκράτορας Nero το γνωρίζει καλά προωθώντας τους δύο γιούς του Commodus και Basillius σε ισχυρές θέσεις, επιτρέποντάς τους να πάρουν τον έλεγχο της επαναστατημένης επαρχίας της Britannia. Στο τέλος όμως ο Nero αισθάνεται απειλή από όλους τους πιθανούς αντιπάλους του και είναι αμείλικτος ενάντια σε όποιον τον απειλεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Commodus και Basillius: Όπως αναφέραμε παραπάνω πρόκειται για τους δύο γιους του αυτοκράτορα Nero. Ως κυβερνήτης της Britannia, ο μεγαλύτερος γιος του Νέρωνα, Commodus, βλέπει τον εαυτό του ως Θεό και τους ανθρώπους της Britannia ως απλά θύματά του. Η βασιλεία του χαρακτηρίζεται από τη βίαιη καταστολή των διαμαρτυριών του λαού. Από την άλλη ο μικρότερος γιος του Neron, Basillius ο οποίος απολαμβάνει οποιοδήποτε σαρκικό και βίαιο γεγονός, ασχολείται περισσότερο με τους αγώνες του Koλοσσαίου και τα βασανιστήρια που γίνονται σε σκλάβους.

Boudica: Πρόκειται για έναν από τους καλούς χαρακτήρες του Ryse: Son of Rome. Η Boudica είναι η κόρη του Βασιλιά Oswald της Βρεττανίας και σιχαίνεται τους Ρωμαίους για όλα τα δεινά που προκάλεσαν στον λαό της. Μετά από μια σειρά γεγονότων αρχίζει να αντιδράει στην καταπίεση που δέχεται και ενώνει τους ανθρώπους της κάτω από την σκέψη της επανάστασης.

Oswald: O Βασιλιάς των Βρετανών θα οδηγήσει σε μία αποτυχημένη εξέγερση κατά της Ρώμης τους ανθρώπους του με αποτέλεσμα να υποτάσσεται τελικά σε αυτή για να σωθεί ο λαός του. Η αφέλεια του όμως τον αφήνει ευάλωτο απέναντί της.

Glott: Είναι ο αρχηγός μιας βόρειας βαρβαρικής φυλής. Πιθανολογείται ότι είναι περισσότερο “τέρας” παρά άνθρωπος ενώ είναι εχθρός της φυλής του Oswald και των Ρωμαίων ταυτόχρονα.

The Spirit Gods: Aθάνατα πνεύματα τα οποία παρακολουθούν την ανθρωπότητα και είναι οδηγοί του Marius. Εμφανίζονται παίρνοντας την μορφή των θνητών ανθρώπων ενώ κάποια από αυτά όπως το πνεύμα με το όνομα Aquilo επιζητούν την καταστροφή της Ρώμης και των συμμάχων της.

Το Ryse θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One την ημερομηνία που θα διατεθεί και η κονσόλα στην αγορά, επομένως το αναμένουμε τον Νοέμβριο. Διαβάστε την πρώτη παρουσίασή του κάνοντας κλικ εδώ.

Στην gallery αυτού του άρθρου μπορείτε να δείτε αναλυτικές εικόνες με ορισμένους από τους παραπάνω χαρακτήρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης