Στα πλαίσια της έκθεσης Gamescom 2013 στη Γερμανία, η Microsoft δήλωσε στο Videogamer ότι το multiplayer mode του Ryse: Son of Rome θα περιέχει ένα σύστημα μικροσυναλλαγών το οποίο θα σας επιτρέπει να βελτιώσετε ταχύτερα τον χαρακτήρα που έχετε επιλέξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα θα υπάρχουν τρεις τύποι πακέτων τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε. Πρόκειται για τα Bronze, Silver και Gold Packs. Θα έχετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε είτε εξαργυρώνοντας in-game gold coins είτε πληρώνοντας με πραγματικά χρήματα. Θα υπάρχει όμως και η μέση λύση όπου θα δίνετε και απ’ τα δύο. Για παράδειγμα αν ένα gold pack κοστίζει 15.000 gold coins θα μπορείτε να το προμηθευτείτε διαθέτοντας ένα ποσό εικονικών χρημάτων και μαζί χρήση πραγματικών ευρώ ώστε να συμπληρώσετε το απαιτούμενο ποσό.

Αυτό το σύστημα είναι παρόμοιο με τα αντίστοιχα των FIFA: Ultimate Team και Mass Effect 3 ενώ όπως είναι φυσικό όσο πιο ακριβό θα είναι το πακέτο που θα αγοράσετε τόσο πιο εξελιγμένα όπλα ή δυνατότητες θα σας προσφέρει. Πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ ενδιαφέρον νέο καθώς το Ryse: Son of Rome είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα games της χρονιάς. Δε μένει μόνο παρά να ξεκαθαριστούν και οι τιμές των παραπάνω πακέτων καθώς και των περιεχομένων τους.

Το Ryse: Son of Rome θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One την ημερομηνία που θα διατεθεί και η κονσόλα στην αγορά, επομένως το αναμένουμε τον Νοέμβριο. Διαβάστε όσα συνέβησαν στο Microsoft Showcase Event στη Gamescom με τις τελευταίες ανακοινώσεις του Xbox One κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης