Το Secret Ponchos, ένα πολύ στιλάτο και καλαίσθητο Shooter/Fighting με θέμα την άγρια Δύση που θα στοχεύει κυρίως σε online PvP μάχες. Αποτελεί ένα από τα λίγα games που έχουν ως μόνο προαπαιτούμενο την εγγραφή του χρήστη PS4 στο PlayStation Plus.

Η εταιρεία ανάπτυξης Switchblade Monkeys ανακοίνωσε στο Twitter ότι θα υπάρξει ένα beta testing για να είναι σίγουροι οι developers πως όταν το Secret Ponchos βγει στην αγορά θα είναι πανέτοιμο και χωρίς προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο multiplayer Western θα είναι ένα εξαίρετο παράδειγμα ισορροπίας εικόνας, gameplay και τεχνικών χαρακτηριστικών. Βάση σεναρίου, έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε την εμφάνιση του δικού σας παρανόμου καθώς θα σκοτώνετε με σκοπό την φήμη. Επίσης υπάρχουν τα Duel και Free-For-All modes. To Secret Ponchos είναι φτιαγμένο με την μηχανή γραφικών PhyreEngine και θα τρέχει σε 1080p ανάλυση συνδυασμένο με 60 frames το δευτερόλεπτο.

Το Secret Ponchos θα κυκλοφορήσει για το PS4. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις ειδήσεις του PS4 όπως τις καταγράφει το GameWorld.

Συντάκτης: matzaflaris2@gmail.com (Κωνσταντίνος Χαραχλάνης)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης