Το sequel του Shadowrun Dragonfall γίνεται Kickstarted! Έχοντας στο χέρι ένα εξαιρετικό “χαρτί” όπως το Shadowrun Dragonfall και έχοντας διατηρήσει την εξαιρετικά καλή άποψη όσων έκαναν Kickstart τα προηγούμενα project της, η Harebrained Schemes ζήτησε και πάλι την εμπιστοσύνη του hardcore RPG κοινού, και την πήρε.

Λίγα λόγια για το νέο Shadowrun
Το παιχνίδι βρισκόταν ήδη μήνες σε development και είναι προγραμματισμένο να βγει στα μέσα του 2015. Το Kickstarter έγινε σύμφωνα με την εταιρεία για να δοθεί ευκαιρία στους fans να χρηματοδοτήσουν παραπάνω ιδέες, καθώς όπως λένε οι ιδέες είναι ατελείωτες, αλλά τα χρήματα λίγα όπως όλοι ξέρουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Shadowrun Hong Kong είναι ένα stand-alone tactical RPG (όπως ήταν και το Dragonfall για το Returns), το οποίο λαβαίνει χώρα στο Hong Kong το 2056. Οι παίχτες θα βυθιστούν σε ένα κόσμο που θα έχει ότι μπορεί να βάλει ο νους σας με το συγκεκριμένο setting. Τριάδες, συμμορίες, ανεξέλεγκτη χρήση μαγείας, hacking, διασυνδέσεις με “ύποπτους” οργανισμούς, συνωμοσίες που κρατάνε δεκαετίες, είναι όλα μέσα στ πακέτο που υπόσχονται οι δημιουργοί του παιχνιδιού.

Kickstarter
Με μόλις μια μέρα και ελάχιστες ώρες να απομένουν για τη λήξη του Kickstarter, το παιχνίδι έχει ήδη μαζέψει πάνω από 10 φορές πάνω το αρχικό ποσό των 100.000 δολαρίων που ζητούσαν οι developers και όλοι οι στόχοι που είχαν θέσει οι developers εκπληρώθηκαν και με το παραπάνω. Χάρις στην εκκωφαντική αυτή επιτυχία (ειδικά αν σκεφτούμε τι έχουν κάνει άλλες εταιρείες με τα Kickstarter τους, γκουχ γκουχ 22Cans) το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μεγαλύτερο campaign, περισσότερους companions με…χαρακτήρα και ειδικές ικανότητες, νέα scene transitions, καλύτερο ήχο, πιο εκτεταμένο σύστημα hacking και μαγείας και ένα ολόκληρο νέο mini campaign.

Περισσότερα για τα Shadowrun
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το Kickstarter page του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του Shadowrun Dragonfall από το GameWorld. Συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης