Στα πλαίσια του Tokyo Game Show είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα concept βίντεο για το Silent Hills, το οποίο οφείλουμε να παραδεχτούμε ήταν αρκετά αηδιαστικό.

Στο βίντεο ετοιμαστείτε να δείτε σκοτεινούς διαδρόμους, αμέτρητα σκουλήκια, Ιαπωνικά φαντάσματα και πολύ…αίμα. Το Silent Hills βρίσκεται σε παραγωγή από την Kojima Productions με τον Hideo Kojima και τον Guillermo del Toro άμεσα εμπλεκόμενους στη δημιουργία του game. Ο γνωστός ηθοποιός της σειράς The Walking Dead, Norman Reedus θα έχει το ρόλο του πρωταγωνιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hideo Kojima δήλωσε στην φετινή Gamescom πως στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα αρκετά τρομακτικό game και αν κρίνουμε από το καινούριο τρέιλερ τότε μάλλον θα τα καταφέρει. Πέρα από τα διάφορα teasers, η μεγαλύτερη απόδειξη για τα λεγόμενά του είναι το P.T το οποίο χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πιο τρομαχτικά demo που υπάρχουν.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Το Silent Hills.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το preview του Silent Hills (P.T.) από τον Παντελή Δασκαλέλο, που περιέχει και το walkthrough μας. Στη συνέχεια συζητήστε μαζί μας στο ανάλογο forum topic.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης