Σύμφωνα με ανακοίνωση του Michele Cagle, υπεύθυνου επικοινωνιών της Sony Online Entertainment, τέσσερα από τα MMO της εταιρείας θα κλείσουν δια παντός τους προσεχείς μήνες.

Στις 31 Μαρτίου 2014 θα τερματιστεί η λειτουργία του Free Realms, ενός φιλικού προς τα παιδιά MMORPG και του Star Wars: Clone Wars Adventures λόγω των μειωμένων συνδρομητών. Το Vanguard: Saga of Heroes “βγαίνει από την πρίζα” στις 31 Ιουλίου 2014 αφού η SOE βλέπει τους παίκτες να μειώνονται, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην της αποφέρει κέρδη αν συνυπολογιστούν και τα έξοδα συντήρησης των servers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, το Wizardry Online θα σταματήσει να λειτουργεί επίσης στις 31 Ιουλίου, αλλά δεν αναφέρθηκε ο ακριβής λόγος που προχώρησαν σε αυτήν τους την απόφαση. Εικάζουμε ότι δεν υπάρχει πλέον αρκετό ενδιαφέρον από τους παίκτες και για αυτό το MMO. Από ότι φαίνεται, οι fans των παραπάνω games θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο MMO που θα αποκαλέσουν “σπίτι τους”. Θυμίζουμε ότι η SOE είχε ανακοινώσει πρόσφατα πως θα προχωρήσει σε ενοποίηση του μοντέλου πληρωμών, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει μια κοινή συνδρομή για όλα της τα online games.

Ποια είναι η άποψή σας για το θέμα; Παίζετε κάποιο από τα παραπάνω MMO;

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης