Σήμερα κυκλοφόρησαν στο App Store δύο νέα free-to-games αφιερωμένα σε πασίγνωστες σειρές, το Star Wars: Commander και το Assassin’s Creed: Memories.

Το Star Wars: Commander είναι ένα free-to-play Strategy βασισμένο στο Clash of Clans. Επιλέγετε την φυλή σας (ανάμεσα σε Rebels και Empire), χτίζετε την βάση σας και την υπερασπίζεστε από εισβολείς. Έχει συμπαθητικά γραφικά και ηχητικά εφέ απ’ το σύμπαν του Star Wars.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Disney που είναι υπεύθυνη για το παιχνίδι, κερδίζει μέσω μικροσυναλλαγών, σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε πιο γρήγορα τα κτίριά σας ή να εκπαιδεύσετε τους στρατιώτες σας. Για όλα αυτά αγοράζετε κρυστάλλους, η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 4 ευρώ για 500 και ανεβαίνει.

Το Star Wars: Commander είναι διαθέσιμο από τώρα για iPhone και iPad. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Assassin’s Creed: Memories
Το δημιούργημα της Ubisoft είναι ένα free-to-play card game. Συνδυάζει στρατηγική και RPG σε ένα πακέτο. Θα χρειαστεί να κάνετε recruit Templars και δολοφόνους για να πολεμήσετε στο εικονικό animus της Amstergo.

Το παιχνίδι καλύπτει τοποθεσίες από Ιταλία ή τοποθεσίες απ’ τις πρώτες αποικίες Βορείων και Νοτίων, καθώς και ανεξερεύνητες τοποθεσίες από την φεουδαρχική Ιαπωνία ή την αυτοκρατορική Μογγολία! Λέγετε οι γάλλοι να…μας προετοιμάζουν κάτι ανάλογο στο μεθεπόμενο Assassin’s Creed;

Το Assassin’s Creed Memories κυκλοφορεί από τώρα στο iOS και υποστηρίζει τόσο Single-player όσο και μάχες 20 εναντίον 20.

Κάθε free-to-play video game είναι καλοδεχούμενο, επομένως όσοι έχετε iOS αξίζει να τα τιμήσετε.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης