Το Assassin’s Fist είναι μια τηλεοπτική σειρά που θα προβληθεί μέσα στο 2014 και θα βασίζεται στο θρυλικό Fighting franchise Street Fighter.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Joey Ansah και Christian Howard. Ο πρώτος έχει παίξει στο παρελθόν μεταξύ άλλων στις ταινίες Batman Begins και The Bourne Ultimatum, ενώ είναι γνώστης πολεμικών τεχνών. Πολύ θετικό είναι το γεγονός ότι οι ηθοποιοί που θα παίξουν γνωρίζουν από πολεμικές τέχνες, οπότε πιστεύουμε ότι οι χορογραφίες θα βγουν όπως πρέπει. Επίσης, η σειρά φτιάχνεται από fans του Street Fighter και έχουν υποσχεθεί ότι οι χαρακτήρες που θα δούμε θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται με τους αντίστοιχους των παιχνιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σενάριο της σειράς θα ακολουθεί τους Ryu και Ken καθώς ανακαλύπτουν το παρελθόν του δασκάλου τους Gouken. Οι δύο ήρωες μας μαθαίνουν ότι είναι οι τελευταίοι που εξασκούν το στυλ μάχης Ansatsuken (Assassin’s Fist) και στο ταξίδι τους θα μάθουν την τραγική και σκοτεινή κληρονομιά αυτού του στυλ μάχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2010 κυκλοφόρησε μια ταινία μικρού μήκους στο Youtube (μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω βίντεο) ως ένδειξη ότι η σειρά θα γυριστεί. Είχε επίσης ξεκινήσει μια καμπάνια στο Kickstarter για να μαζευτούν τα λεφτά που χρειάζεται η παραγωγή, παρόλα αυτά τον Απρίλιο του 2013 την ακύρωσαν, καθώς βρέθηκαν τελικά τα χρήματα μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το πρώτο poster που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο group Street Fighter στην community του GameWorld.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε την επίσημη Facebook page της σειράς κάνοντας κλικ εδώ.

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης