Τα νέα από την μεριά των φορητών συσκευών επικοινωνίας δεν είναι πάντα πολλά και σίγουρα κάποια από αυτά
δεν είναι σημαντικά. Μερικά όμως αξίζει να σημειωθούν και αφορούν τους αγαπημένους μας κατασκευαστές κινητών. Σήμερα λοιπόν μάθαμε αρκετά πράγματα για τις πιο γνωστές εταιρίες κινητών τηλεφώνων όπως η Apple, η Htc και η Samsung.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Samsung Galaxy A
Μετά τα γνωστά με την μείωση κατά 60% των εσόδων σε σχέση με πέρσυ (λόγω του τεράστιου όγκου απώλητων κινητών από μια μεγάλη πλέον γκάμα μοντέλων, just Samsung things), μάθαμε ότι έρχονται τώρα νέα δεδομένα από την σειρά Samsung Galaxy A. Η νέα σειρά αποτελείται από τα Samsung Galaxy Α3, Α5 και Α7 με τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι ολοένα και καλύτερα όσο ανεβαίνει ο αριθμός του μοντέλου. 

Το Galaxy Α5 μπορεί να κάνει την εμφάνισή του τον αυτόν τον Νοέμβρη. Για το Samsung Galaxy Α7, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα έχει Full HD ή HD οθόνη αλλά παρόλες τις διαρροές, το συγκεκριμένο μοντέλο παραμένει το πιο κρυφό από όλα. Επίσης, τα Samsung Galaxy Α3 και Α5 πραγματοποίησαν τέστ για τα γραφικά τους στοιχεία τα οποία μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Samsung-A3-A5

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αpple
Νέα από τον γίγαντα του Cupertino έχουμε και αυτήν την εβδομάδα. Η έκδοση του iOS 8, η 8.0.2 που αντικατέστησε την προβληματική 8.0.1 μάλλον στο άμεσο μέλλον θα αποτελέσει και αυτή παρελθόν με κάποια beta της 8.1 που υπάρχει ήδη στα κινητά των εγγεγραμμένων προγραμματιστών. Με μέγεθος 57 MB, πιθανότατα θα λύσει τα προβλήματα της τωρινής έκδοσης, όπως αυτού με το Bluetooth που σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας. Τέλος, στα σκαριά βρίσκονται οι εκδόσεις iOS 8.2 και 8.3. Οι iPhone χρήστες που περιμένουν το 6 και 6 Plus εδώ στην Ελλάδα πιθανώς θα πάρουν νέο, φρέσκο λογισμικό έτοιμο για χρήση και χωρίς πολλά προβλήματα.

HTC
Η Ταϊβανέζικη εταιρεία θέλει να μπεί και αυτή στον τομέα των wearables αλλά αυτό δεν θα γίνει παρα μόνο τον επόμενο χρόνο. Όπως λέει ο Drew Bamford, υπέυθυνος για τα Smartwatches, είπε ότι το concept του έξυπνου ρολογιού δεν το έχει συλλάβει κανένας από τους αντιπάλους της HTC. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε και θα δούμε. Επίσης, το νέο κινητό της HTC, το Οne Μ8 Eye έχει μπροστινή κάμερα 13 megapixel! 

Συμπεράσματα
Το iPhone 6 μπορεί να αργεί ακόμα να έρθει στην χώρα μας αλλά η υπομονή σίγουρα θα ανταμείψει όλους όσους το προσμένουν. Η Samsung από την άλλη θα πρέπει να αναθεωρήσει την στάση της όσο αφορά την υπερ-πληθώρα μοντέλων. Δεν γίνεται να υπάρχουν 8 Samsung Ace με διαφορετικά ονόματα αλλά ίδια και χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά το επόμενο από το προηγούμενο και κάθε δύο μήνες να λανσάρεται ένα ακόμα και κάποιο άλλο παλαιότερο μοντέλο άλλης σειράς σαν νέο, ξαναζεσταμένο.

Επίσης, η επιλογή των υλικών έχει αρχίσει και γίνεται ένα θέμα με την κορεάτικη εταιρεία. Μπορεί τα νέα flagships της να έχουν μέταλλο στην κατασκευή τους αλλά όλα τα υπόλοιπα συνεχίζουν στην ίδιο πλαστικό μοτίβο. Αν συνεχίσει έτσι, τοτε ο topdog στις πωλήσεις δεν θα είναι πλέον τόσο top.

Αλήθεια, σας αρέσουν τα iPhone; Διαβάστε για το iPhone 6 εδώ. Επίσης, πείτε μας τι κινητό θα θέλατε να αποκτήσετε σε αυτό το κομμάτι του forum.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης