Προφανώς ορισμένοι από εσάς θα έχετε ακούσει ότι ετοιμάζεται σύγχρονο παιχνίδι Rambo το οποίο δεν αναμένεται να είναι κάτι το εντυπωσιακό, ωστόσο θα προσεγγίσει σίγουρα κάποιους από τους fans της σειράς (οκ και του Σταλόνε ενδεχομένως).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη λιγότεροι θα γνωρίζετε ότι η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το Rambo λέγεται Reef Entertainment. Οι τύποι προφανώς αποφάσισαν να αναβιώσουν όλους τους cult χαρακτήρες της δεκαετίας του ’80 καθώς τώρα απέκτησαν τα δικαιώματα των The Terminator και Terminator 2: Judgment Day. Οι παλιοί ενδέχεται να τα είχατε παίξει όταν είχαν κυκλοφορήσει από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 έως τις αρχές του ’90 στους υπολογιστές και τις κονσόλες της τότε εποχής. Τα πιο σύγχρονα games, Terminator 3: Rise of the Machines και Terminator Salvation που κυκλοφόρησαν το 2003 και το 2009 πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα.

Όπως και να ‘χει πλέον η Reef Entertainment ετοιμάζει σύγχρονες εκδόσεις των δύο παραπάνω games, δηλώνοντας μάλιστα ότι το θεωρεί “ιδανική ευκαιρία αλλά και καθήκον το να δημιουργήσουμε games βασισμένα στις ταινίες αυτές, των οποίων και είμαστε fans”. Προς το παρόν οι game designers της εταιρείας μελετούν τις δύο ταινίες ώστε να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό των δύο αυτών games. Φυσικά θα πρέπει πρώτα να κυκλοφορήσει το Rambo: The Video Game για PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One, ώστε μετά να κρίνουμε τις δυνατότητες των developers, που μετά το πρώτο τρέιλερ του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχουν δημιουργήσει ορισμένες αμφιβολίες στους gamers.

Για τα The Terminator δεν έχουμε μάθει ακόμη ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας και format. Το πιθανότερο είναι να δούμε τα games αυτά σε κονσόλες, καθότι η Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης δεν έκανε develop το Rambo σε PC προκειμένου να αποφύγει την πειρατεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης