Είναι κοινό μυστικό ότι το The Elder Scrolls Online αποτελεί έναν από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους της φετινής χρονιάς. Συν τις άλλοις, η beta έκδοσή του μας έχει αφήσει μέχρι στιγμής πολύ καλές εντυπώσεις, οπότε η αγωνία μας μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του είναι τεράστια. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Εν τω μεταξύ, πριν από μερικές ημέρες η Bethesda ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Imperial Edition, μιας συλλεκτικής έκδοσης, η οποία περιλαμβάνει αρκετά in-game αντικείμενα, ενώ σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας πέντε μέρες πριν από τους υπόλοιπους χρήστες. Η Imperial Edition κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, την digital και την retail. Αμφότερες θα διατεθούν σε όλα τα format, δηλαδή PC, PS4, Xbox One και Mac. Χωρίς να μακρηγορούμε περαιτέρω πάμε να δούμε τι ακριβώς περιλαμβάνει η κάθε μία από αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το περιεχόμενο της Digital Imperial Edition:

the-elder-scrolls-online-digital-imperial-edition

– Παίξτε ως Imperial σε όποιο Alliance επιθυμείτε
– Imperial White Horse (αποκλειστικό mount)
– Μudcrab Vanity Pet
– Rings of Mara (ολοκληρώστε το Ritual of Mara παρέα με έναν φίλο σας και αποκτήσετε bonus exp όσο παίζετε μαζί στο ίδιο party)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το περιεχόμενο της Retail Imperial Edition:

the-elder-scrolls-online-retail-imperial-edition

– Αγαλματίδιο του Molag Bal, του Daedric Prince της κυριαρχίας και της υποδούλωσης
– Χάρτης του Tamriel
– Emperor’s Guide to Tamriel (εικονογραφημένος οδηγός στρατηγικής 224 σελίδων)
– Όλα τα αντικείμενα της Digital Imperial Edition

Να σημειωθεί ότι όσοι από εσάς προαγοράσετε τις παραπάνω εκδόσεις θα πάρετε εντελώς δωρεάν και το Explorer’s Pack, το οποίο περιλαμβάνει το Scuttler Vanity Pet και Bonus Maps, ενώ σας επιτρέπει να παίξετε όποιο Race θέλετε σε οποιοδήποτε Alliance. Συν τις άλλοις, οι εκδόσεις για PC και Mac σας δίνουν πρόωρη πρόσβαση στον κόσμο του Tamriel, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε το campaign σας πέντε μέρες πριν τους άλλους χρήστες. Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η Bethesda τα αποθέματα της Retail Imperial Edition είναι πλέον ελάχιστα, οπότε όσοι θέλετε να την αγοράσετε μην χάνετε χρόνο και κάντε άμεσα την προπαραγγελία σας.  

Για να προπαραγγείλετε την Digital Imperial Edition κάντε κλικ εδώ.

Για να προμηθευτείτε την Imperial Edition επισκεφθείτε το bestprice.gr για να την αποκτήσετε σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή.

To The Elder Scrolls Online θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου για PC και Mac, ενώ στα PS4 και Xbox One θα διατεθεί τον Ιούνιο.

Διαβάστε το preview του The Elder Scrolls Online από το GameWorld.

Συντάκτης: padelis@gameworld.gr (Παντελής Δασκαλέλος)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης