Τhe Evil Within από την Bethesda

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, 17:19
Τhe Evil Within από την Bethesda

[Αρχική δημοσίευση: 20/4] Η Bethesda ανακοίνωσε και επίσημα τον νέο τίτλο για τον οποίο έκανε λόγο τόσο καιρό. Πρόκειται για το The Evil Within, ένα survival horror το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2014 για PC, PS3, Xbox 360 και τις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Tango Gameworks, μια νεοσύστατη εταιρία ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο γνωστός developer της σειράς Resident Evil, Shinji Mikami.

Σε δήλωσή του ο Mikami είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που θα ανακοινώσουμε το The Evil Within. Η ομάδα μου και εγώ δεσμευόμαστε στο να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό franchise που θα προσφέρει στους fans την τέλεια μίξη τρόμου και δράσης.» Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Evil Within θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες μέσα από το IGN.com το οποίο έχει και την αποκλειστικότητα.

[UPDATE] Σύμφωνα με το Gematsu του οποίου οι πηγές προέρχονται από την ιαπωνική Bethesda το The Evil Within αναπτύσσεται με την id Tech 5 Engine. Κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ένας ντετέκτιβ με το όνομα Sebastian, ο οποίος φτάνει στη σκηνή ενός εγκλήματος και αντικρίζει τους συναδέλφους του σφαγιασμένους από μία άγνωστη κακόβουλη δύναμη. Όπως και στις υπόλοιπες δημιουργίες του Shinji Mikami, έτσι και εδώ θα βρεθείτε στην πορεία παγιδευμένοι σε έναν κόσμο που βρίθει από τέρατα. Η Bethesda τονίζει πως το The Evil Within θα σηματοδοτήσει μια επιστροφή στις ρίζες των παλιών Survival Horror όπως τα πρώτα Resident Evil και Silent Hill. Οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες και παράλληλα να αποφύγουν ή να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους τις διάφορες παγίδες που υπάρχουν στο περιβάλλον.  

[TRAILER UPDATE] Δείτε το πρώτο τρέιλερ του The Evil Within.

Το The Evil Within θα κυκλοφορήσει το 2014 για PC, PS3, Xbox 360, καθώς και στις next gen κονσόλες.

[UPDATE 14/6] O Pete Hines της Bethesda παρουσίασε το πρώτο demo του The Evil Within στα πλαίσια της E3. Όπως θα δείτε και παρακάτω τα πρώτα δείγματα γραφής είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητικά. Σχετικά με την συμμετοχή του Shinji Mikami στην δημιουργία της Tango Gameworks, o Pete Hines δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είναι ο Shinji, ο οποίος δεν αποκαλείται άδικα ως ο πατέρας των Survival Horror. To άτομο αυτό έχει πάρα πολλές διεστραμμένες και αρρωστημένες ιδέες για το πως να τρομάξει αποτελεσματικά τον κόσμο."

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το The Evil Within χρησιμοποιεί την id Tech 5 Engine, η οποία έχει σχεδιαστεί από τον John Carmack, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρίσιμους developers στην βιομηχανία των video games. Εν τω μεταξυ, δεν έχει γίνει γνωστό ποια έκδοση του παιχνιδιού βλέπουμε στο demo, αν είναι από το PS3 ή το PS4 δηλαδή, όπως και να έχει πάντως το αποτέλεσα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το The Evil Within θα κυκλοφορήσει το 2014 για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, 17:19