Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ανάπτυξης Telltale Games, η δεύτερη συνέχεια του επεισοδιακού Adventure The Wolf Among Us, το Episode 2 – “Smoke and Mirrors”, θα κυκλοφορήσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση έσπευσε να καθησυχάσει του fans του παιχνιδιού, οι οποίοι μέσω του Reddit είχαν εκφράσει παράπονα για την έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς των developers σχετικά με το δεύτερο επεισόδιο. Όπως έγραψε και ο πρόεδρος της Telltale Games, Kevin Bruner: “Είναι περίεργο που αυτό το θέμα προέκυψε σήμερα, καθώς έτσι κι αλλιώς σκοπεύαμε να ανακοινώσουμε το Episode 2, αλλά …δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την τωρινή!”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας ο Bruner επισήμανε: “To Εpisode 2 θα είναι διαθέσιμο την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Δουλεύουμε σκληρά με όλους μας τους συνεργάτες (Xbox, PlayStation, Steam, Apple) έτσι ώστε να συντονίσουμε τα πάντα, αλλά είμαστε αρκετά αισιόδοξοι και κάνουμε αυτήν εδώ την ανακοίνωση. Το εν λόγω επεισόδιο δείχνει πραγματικά καλό (όπως και η υπόλοιπη σεζόν!). Μας έχει προβληματίσει η μεγάλη καθυστέρηση της κυκλοφορίας του, αλλά πρόκειται για μια από εκείνες τις περιπτώσεις που διάφορα πράγματα συνωμότησαν εναντίον μας (για να μην αναφέρω και τις επιπλέον αναβολές λόγω εορτών). Δεν θα προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ήταν ένα συγκεκριμένο σύνολο περιστάσεων και δεν πρόκειται να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο όσο προχωράει η σεζόν”.

Επομένως, το The Wolf Among Us: Episode 2 θα κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου για PC, PS3, Xbox 360, PS Vita και Mac.

Διαβάστε εδώ το review του GameWorld για το The Wolf Among Us: Episode 1 – “Faith”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: grigoris@gameworld.gr (Γρηγόρης Βούλγαρης)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης