Το The Wonderful 101 για το Wii U από την αρχή φάνηκε ενδιαφέρον με τα καρτουνίστικα γραφικά, το ιδιαίτερο χιούμορ και την καταιγιστική δράση του.

Σε αυτόν τον τίτλο από την Platinum Games, παίρνοντας τον ρόλο των κεντρικών χαρακτήρων (όλοι τους έχουν μικρό όνομα Wonder και ως επίθετο το χρώμα της στολής τους) με αρχηγό τον Wonder Red, θα ηγείστε ολόκληρες ομάδες ηρώων. Το παιχνίδι θυμίζει αρκετά το Pikmin, μόνο όμως επιφανειακά, καθώς θα χρησιμοποιείτε ειδικές κινήσεις που μεταμορφώνουν τις ομάδες αυτές σε υπερμεγέθη επιθετικά αντικείμενα, όπως γροθιές και όπλα, με τα οποία θα κατατροπώνετε τους εξωγήινους Geathjerk που επιτίθενται στην Γη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ομάδες των ηρώων θα μπορούν να μεταμορφωθούν και σε αντικείμενα για άλλες χρήσεις όποτε αυτά χρειάζονται, όπως ανεμοπλάνα και ανθρώπινες γέφυρες, ενώ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα μεγαλώνουν σε αριθμό και επιθετική ισχύ με νέα μέλη που συναντώνται και προστίθενται σε αυτές. Θα προσφέρεται επίσης και Co-Op 2-5 παικτών, όχι όμως online αλλά με την χρήση ενός Wii U Gamepad και τεσσάρων Wiimotes.

Μπορεί η developer Platinum Games να είναι γνωστή μέχρι τώρα για τίτλους σαν τα MadWorld, Bayonetta, Vanquish, Anarchy Reigns και Metal Gear Rising: Revengeance, όμως παρά τις στυλιστικές διαφορές παραμένουν στο στοιχείο τους με την άφθονη δράση ενός ισομετρικού Βeat ‘Εm Up. Μην ξεχνάτε πως το παρελθόν τους, πριν την σύσταση της εταιρείας, περιλαμβάνει και τίτλους σαν το Okami αλλά και το Viewtiful Joe, το οποίο θυμίζουν αρκετά τα γραφικά του The Wonderful 101.

Σήμερα έλαβε χώρα ένα Nintendo Direct αποκλειστικά για το παιχνίδι αυτό. Σίγουρα αξίζει να το παρακολουθήσετε καθώς τα περισσότερα λεπτά (συνολικά διαρκεί πάνω από 0) επιδεικνύουν το gameplay και άλλα χαρακτηριστικά με επιτυχία. Για την περίσταση εκδόθηκε επίσης και ένα νέο τρέιλερ επτά λεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως κερασάκι στην τούρτα, μπορείτε ήδη να κατευθυνθείτε στο eShop του Wii Uκαι να κατεβάσετε το πρώτο δωρεάν demo του παιχνιδιού στην κονσόλα σας.

Το The Wonderful 101 θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου αποκλειστικά για το Wii U.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης