Η EA ανακοίνωσε πως το Titanfall, η παρθενική δημιουργία της Respawn Entertainment (η οποία δημιουργήθηκε από τα ιδρυτικά μέλη της Infinity Ward), θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά στις 13 Μαρτίου για τα PC, Xbox 360 και Xbox One, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας για την αμερικάνικη αγορά θα είναι στις 11 Μαρτίου. 

Ως συνοδευτικό της ανακοίνωσης της ημερομηνίας κυκλοφορίας η EA δημοσίευσε και ένα νέο gameplay βίντεο όπου θα παρακολουθήσετε την πορεία ενός στρατιώτη κατά τη διάρκεια μίας μάχης. Το βίντεο είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό επιδεικνύοντας ουσιαστικά τις δυνατότητες που θα έχετε σε gameplay επίπεδο παρουσιάζοντας τις ”parkour” δυνατότητες του χαρακτήρα αλλά και την ισχύ των titans, τα οποία αποτελούν τεράστια ανθρωποειδή οχήματα που -φυσικά- θα μπορείτε να χειριστείτε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπροσθέτως ανακοινώθηκε η συλλεκτική έκδοση του Titanfall, στην τιμή των 250 δολαρίων (περίπου 182 ευρώ), η οποία θα περιέχει ένα άγαλμα 45 εκατοστών (που θα έχει φωτισμό LED), ένα βιβλίο 190 σελίδων με σκίτσα από την ανάπτυξη του τίτλου καθώς και μία αφίσα του titan (ή mech αν προτιμάτε) ονόματι Atlas. Την εικόνα με τα περιεχόμενα της συλλεκτικής μπορείτε να τη δείτε παρακάτω στην image gallery.

Το Titanfall αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου για PC, Xbox 360 και Xbox One.

Συντάκτης: markodisrm@hotmail.com (Νικόλας Μαρκόγλου)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης