H LG Electronics Ελλάς υποδέχθηκε το νέο 3D monitor W2363D, με ειδική προωθητική εκδήλωση το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, προσκαλώντας όλους τους αφοσιωμένους PC gamers να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τα internet cafe Gnet πραγματοποιήθηκε ένα συναρπαστικό τουρνουά gaming, όπου δεκάδες χρήστες και gamers συγκεντρώθηκαν για να «μονομαχήσουν» στο δημοφιλές παιχνίδι Modern Warfare 2 και να ανακαλύψουν τις εκπληκτικές δυνατότητες του νέου 3D Gaming monitor της LG.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των χρηστών υπήρξε θερμή, γεγονός που φάνηκε από τις 50 ομάδες των gamers που παρευρέθησαν σε κεντρικά καταστήματα της αλυσίδας, για να συναγωνιστούν στο 3vs3 tournament. Πλούσια δώρα LG, όπως οθόνες και φορητοί σκληροί δίσκοι, αλλά και το 3D Gaming Monitor W2363D, περίμεναν τους τυχερούς νικητές του τουρνουά.

Η πρωτοποριακή οθόνη Η/Υ LG W2363D έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει μέγιστο βάθος στις τρισδιάστατες εικόνες, χωρίς να προκαλεί φαινόμενα «ζαλάδας» και το γνωστό «ghosting» στην αναπαραγωγή των εικόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, διαθέτει μια πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών, όπως ανάλυση Full HD 1920 x 1080, ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, υψηλό λόγο αντίθεσης 70.000:1 και τεχνολογία SRS Tru-surround HD, μεταφέροντας τους χρήστες στο κέντρο της δράσης για μια πιο ρεαλιστική 3D gaming εμπειρία!

Δείτε το video της LG W2363D:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης