Το Now TV εγκαινιάζεται σήμερα στο Xbox One.

Η υπηρεσία του streaming από τον Sky σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια σειρά από κανάλια χωρίς να υπάρχει ανάγκη οποιουδήποτε συμβολαίου. Το Entertainment Month Pass, δηλαδή το «εισιτήριο» που χρειάζεστε για να έχετε πρόσβαση στο Now TV για ένα μήνα, κοστίζει 6,30 € και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων καναλιών και τα Sky Atlantic, MTV, Sky 1 και Sky Living.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίστοιχη υπηρεσία για να μπορείτε να δείτε ταινίες, το Sky Movies Month Pass, κοστίζει 11,35 €  τον μήνα και περιλαμβάνει όλα τα κανάλια για ταινίες από τον Sky. Επίσης υπάρχει και το Sky Sports Day Pass, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα, με την πληρωμή των 12,60€, να παρακολουθήσετε όλα τα κανάλια για αθλήματα του Sky, για 24 ώρες. Με την πρόσφατη  κυκλοφορία του Now TV στο PlayStation 4, τώρα οι συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και για τις δύο next-gen κονσόλες.

O Pawan Bhardwaj, product manager του Xbox Live Gold στη Μ. Βρετανία είπε πως: « Είμαστε ευχαριστημένοι που το Now TV εντάχθηκε στην ολοένα και αυξανόμενη λίστα εφαρμογών και υπηρεσιών ψυχαγωγίας του Xbox One. Ο Sky είναι ένας σημαντικός εταίρος για το Xbox και με την έναρξη του Now TV στο Xbox One, οι οπαδοί μας έχουν ακόμα περισσότερους τρόπους για να απολαύσουν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά Shows, ζωντανά αθλητικά και ταινίες».

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για το Xbox One και συζητήστε τα μας στο Xbox forum του GameWorld

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης