Το Tony Hawk’s Underground 2 κυκλοφόρησε το 2004 για PC, PS2, Xbox και Gamecube. Οι θαυμαστές του skating όμως βλέποντας πως 10 χρόνια μετά η σειρά έχει πάρει την κάτω βόλτα, αποφάσισαν να δώσουν ξανά ζωή στο παλιό αλλά εξαιρετικό Underground 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το mod που δημιούργησε μια μικρή ομάδα με το όνομα THUGPRO προσθέτει στο παιχνίδι μεταξύ άλλων όλα τα levels από το Underground 1, την δυνατότητα να παίζετε σε ανάλυση έως και 1080p (1920×1080), περισσότερες επιλογές στο customization του skater σας και βελτιωμένες online λειτουργίες ώστε να είναι πιο εύκολο να παίζετε με τους φίλους σας. Επίσης, προστέθηκαν περισσότερες επιλογές στα controls.

Τα σχέδια της ομάδας αυτής είναι αρκετά φιλόδοξα αφού στα σχέδια τους είναι να βάλουν όλες τις πίστες από τα τέσσερα Tony Hawk’s Pro Skater, από το Tony Hawk’s American Wasteland και από άλλα skating games. Στο mod θα συμπεριληφθεί επίσης και ένας level editor για να φτιάχνετε τις δικές σας πίστες, νέο story mode και… vehicle modes για να παίζετε με φίλους σας σε capture the flag και άλλα παρόμοια σενάρια.

Μπορείτε να κατεβάσετε το mod κάνοντας κλικ εδώ ή εδώ. Απαιτείται να έχετε στην κατοχή σας το Tony Hawk’s Underground 2 για PC για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε το mod. Θυμίζουμε επίσης ότι τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το Tony Hawk’s Pro Skater HD, ένα remake που περιέχει πίστες από τα δύο πρώτα games της σειράς.

Διαβάστε το review του Tony Hawk’s Underground 2 από το GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης