Για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση της, η ιστορική εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, η οποία παρουσιάζει τον Nathan Drake όπως αυτός θα εμφανίζεται στο Uncharted 4: A Thief’s End, το νεότερο μέλος της Action Adventure σειράς που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4.

Την παρακάτω φωτογραφία την δημοσιοποίησε στο Twitter ο Kurt Margenau, o lead designer του Uncharted 4 και όπως μπορείτε να δείτε, ο Nathan Drake εμφανίζεται μεγαλύτερος σε ηλικία, διαφορετικός και φανερά πιο ταλαιπωρημένος από τις προηγούμενες περιπέτειές του. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το A Thief’s End λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του προηγούμενου Uncharted. Δεν έγινε γνωστό, αν η φωτογραφία προέρχεται από το μοντέλο του χαρακτήρα όπως θα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του gameplay ή κατά τη διάρκεια των cutscenes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

uncharted4 nathandrake 1

Η Naughty Dog γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της
Η Naughty Dog ξεκίνησε την πορεία της ως ανεξάρτητη προγραμματιστική εταιρεία στην βιομηχανία των video games το 1984 ως Jam Software και το 1989 άλλαξε την επωνυμία της στο γνωστό πλέον “Naughty Dog”. Το πρώτο της παιχνίδι ήταν το Math Jam, ένας παιδαγωγικός τίτλος που κυκλοφόρησε για τον Apple II το 1985. Ως Naughty Dog ανέπτυξε το Keef the Thief το 1989 και ακολούθησαν το Way of the Warrior για το 3DO το 1994, για το οποίο μάλιστα κέρδισε βραβείο για το animation του παιχνιδιού.

Η επιτυχία για την Naughty Dog ήρθε το 1996 με την κυκλοφορία του Crash Bandicoot, το οποίο αποτελεί και έναν από τους λόγους που έκανε την εταιρεία ανάπτυξης από την Santa Monica ως μια από τις πιο αγαπητές και πιο ιστορικές στην βιομηχανία των video games. Η ανοδική της πορεία συνεχίστηκε με την διάθεση δύο sequels του Crash Bandicoot (Cortex Strikes Back και Warped) το 1997 και το 1998 αντίστοιχα, ενώ το 1999 κυκλοφόρησε και το Racing spinoff Crash Team Racing. Το 2001 έκανε την εμφάνισή της μια νέα σειρά, το Jak and Daxter, το οποίο απέκτησε αρκετές συνέχειες στις οικιακές και φορητές κονσόλες της Sony.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άψογη συνεργασία της Naughty Dog με την Sony είναι γνωστή και έτσι η προγραμματιστική εταιρεία συνέχισε να κυκλοφορεί αποκλειστικά games για τις κονσόλες της ιαπωνικής εταιρείας με τα Uncharted και The Last of Us. Η Naughty Dog φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στα video games και το μέλλον της φαίνεται αρκετά ευοίωνο, αφού αυτή τη στιγμή αναπτύσσει το Uncharted 4: A Thief’s End, ενώ είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μελλοντικά και το The Last of Us 2.

Θυμίζουμε ότι στόχος της Naughty Dog είναι το Uncharted 4 να τρέχει στα 1080p και 60fps, ενώ το 2016 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων και η ταινία Uncharted. Μπορείτε να συζητήσετε όλα τα νέα του Uncharted 4: A Thief’s End στο αντίστοιχο forum topic.

Το Uncharted 4: A Thief’s End θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 αποκλειστικά για το PS4.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης