Ο ανεξάρτητος δημιουργός Mike Bithell έδωσε πληροφορίες για το Volume, τον δεύτερό του τίτλο, το οποίο έγινε γνωστό πως θα αποτελεί αποκλειστικότητα του PS4 για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρώτη προσπάθεια του Bithell ήταν το ιδιαίτερο Thomas Was Alone, ένα μινιμαλιστικό puzzle παιχνίδι όπου έπρεπε να μετακινήσετε διάφορα γεωμετρικά σχήματα με ξεχωριστές ιδιότητες ώστε να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο κάθε επιπέδου.

Δείτε το τρέιλερ του Volume:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Volume αποτελεί μία πιο φιλόδοξη προσπάθεια που θα βασίζεται στο stealth στοιχείο και θα χρησιμοποιεί την ισομετρική προοπτική. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο παραπάνω τρέιλερ, η τεχνοτροπία του θα σας μεταφέρει έντονες αναμνήσεις από τις VR αποστολές του πρώτου Metal Gear Solid. Ένα σημαντικό κομμάτι του θα αποτελεί ο mission editor, ο οποίος θα σας επιτρέπει να φτιάξετε τα δικά σας levels και να τα μοιραστείτε online. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο επίδειξης του mission editor με περιγραφή του Mike Bithell.

Το Volume αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4 στα τέλη του 2014 ενώ έγινε γνωστό πως θα κυκλοφορήσει για PC και Mac μετά από ένα μήνα χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε αν θα το δούμε στο Xbox One.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης