[Αρχική δημοσίευση: 30/4] Η Ubisoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο Action-Adventure Watch Dogs.

Το παιχνίδι δράσης που θα ακολουθεί την open world λογική θα μας έρθει στις 22 Νοεμβρίου για PC, PlayStation 3, Xbox 360 και Wii U. Λίγες εβδομάδες αργότερα θα το δούμε και στο PlayStation 4 από την πρώτη ημέρα λανσαρίσματος της κονσόλας (σ.σ. το PS4 αναμένεται τα Χριστούγεννα αν και στην Ευρώπη ίσως καταφτάσει στις αρχές του νέου έτους).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Watch Dogs αναμένεται να κυκλοφορήσει και στο νέο Xbox. Επειδή όμως η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την κονσόλα της (κάτι που θα γίνει σε συνέντευξη τύπου την 21ης Μαϊου) η Ubisoft δεν μπορεί αντίστοιχα να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

[UPDATE] Δείτε το νέο gameplay trailer που μας έδειξε η Ubisoft.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις special editions. Δύο εξ αυτών θα διατεθούν σε καταστήματα της Μ. Βρετανίας, ενώ μέσω του Uplay.com θα μπορέσετε να αποκτήσετε την Exclusive Edition που θα περιέχει Steelbook και τρεις επιπλέον αποστολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τέταρτη και σημαντικότερη συλλεκτική έκδοση είναι η The Dedsec Edition η οποία θα έχει τις τρεις αποκλειστικές αποστολές, το soundtrack, θήκη Steelbook, ένα artbook, έναν χάρτη του παιχνιδιού, συλλεκτικές κάρτες, λογότυπα και -κυρίως- μια φιγούρα 23εκ. του Aiden Pearce, πρωταγωνιστή του παιχνιδιού.

[UPDATE 10/6] Δείτε το νέο τρέιλερ που διέρρευσε μερικές ώρες πριν την press conference της Ubisoft στα πλαίσια της E3.


To Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, Wii U, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διάθεσης για PS4 και Xbox One.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης