Κάθε χρόνο για μερικούς gamers το τέλος του Οκτωβρίου σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας αγωνιστικής περιόδου. Κάνουμε προθέρμανση με Pro Evolution Soccer ή FIFA (αναλόγως τα γούστα) και φυσικά περιμένουμε εναγωνίως την μια και μοναδική κυκλοφορία. Ο λόγος για το ένα και μοναδικό Football Manager.

Μπορούμε να διηγηθούμε πάρα πολλές ιστορίες και κατορθώματα για την σειρά Football Manager. Για πράγματα που πετύχαμε, επικές στιγμές που ζήσαμε, ανατροπές και τρόπαια με τις ομάδες που επιλέξαμε να κοουτσάρουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Football Manager είναι κάτι παραπάνω από παιχνίδι. Ο «εξομοιωτής προπονητικής» από το μακρινό 1982 και τον ZX Spectrum (σε μια εντελώς διαφορετική μορφή και έκδοση), ξεκίνησε κάτι μοναδικό που μέχρι και σήμερα είναι κοντά μας, προσφέροντας μας την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε μόνο λόγια.

Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που απαρτίζεται  από 10εκ κατοίκους και… 11 εκ. προπονητές, λογικό είναι η σειρά Football Manager να τυγχάνει ιδιαίτερης αγάπης και αποδοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου Football Manager 2011 βρεθήκαμε στο event που διοργάνωσε η εταιρεία Zegetron σε συνεργασία με το fmgreece.gr στο The Mall Athens το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

Ο κόσμος έδωσε ένα ισχυρό παρόν με εκατοντάδες άτομα να έχουν συγκεντρωθεί για το συγκεκριμένο event. Ο δημοσιογράφος Αντώνης Τσακαλέας, πρωτεργάτης της υπέροχης κοινότητας του fmgreece.gr  έδωσε στον κόσμο τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν το νέο μέρος στην σειρά του franchise, μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και ατέρμονων ποδοσφαιρικών συζητήσεων.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η κλήρωση που έδωσε την δυνατότητα σε 20 τυχερούς να φύγουν με ένα ολοκαίνουργιο Football Manager 2011 στα χέρια τους.

Φυσικά ο Αντώνης Τσακαλέας μας μίλησε on camera για το Football Manager 2011, τις καινούργιες προσθήκες, τις βελτιώσεις που έχει υποστεί ο τίτλος, αλλά και για την κοινότητα και το έργο του fmgreece.gr.

Πραγματικά είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε τις προσπάθειες που καταβάλει η συγκεκριμένη κοινότητα, διότι είναι (χωρίς να υπερβάλλουμε) πρωτοπόροι στο χώρο του Football Manager ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.

Βέβαια ανακαλύψαμε και τον «τιτανομεγιστοτεράστιο» Γιώργο Θαναηλάκη, ο οποίος είχε την διάθεση και την καλοσύνη να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις μας για το Pro Evolution Soccer 2011 αλλά και το FM, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ!

 

Αν έχετε και εσείς το «μικρόβιο» του προπονητή, το Football Manager  2011 είναι πραγματικά  ένας τίτλος, ο οποίος δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σας.

Παρακολουθήστε τι μας δήλωσε ο Αντώνης Τσακαλέας για το Football Manager 2011:

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους από την Zegetron και ιδιαίτερα τον Ευάγγελο Γεωργόπουλο για την συνεργασία μας.

Και του χρόνου!

Δημήτρης Μαυρογιάννης 

games@zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης