Το δεύτερο ΕΑ Challenge ανήκει στην ιστορία και φυσικά η στήλη μας βρέθηκε εκεί για να καλύψει το γεγονός.

Η zougla.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας στον νέο αυτό θεσμό του Gaming, ο οποίος έχει ξεκινήσει στην  χώρα μας δυναμικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συμμετέχοντες και επισκέπτες του event, είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στους τίτλους FIFA 11 και Need For Speed: Hot Pursuit.

To επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν αρκετά υψηλό στο διαγωνιστικό κομμάτι.  Οι παίκτες προσέφεραν στιγμές δράσης και gaming συγκινήσεων, καθώς οι χρόνοι που επετεύχθησαν στο Hot Pursuit μεταξύ των πρώτων, είχαν διαφορά μόλις μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συναγωνισμός στο FIFA 11 δεν πήγε πίσω, καθώς οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν με πάθος και οι νικητές μοιράστηκαν χρηματικά έπαθλα αξίας άνω των 1300 ευρώ.

 

Όμως, οι επισκέπτες είχαν την μοναδική ευκαιρία να παίξουν με τους επερχόμενους καυτούς τίτλους της εταιρείας EA, όπως είναι το Crysis 2, το Bulletstorm, το Shift 2, το Dragon Age 2 και φυσικά το Dead Space 2.

Ο χώρος, ο οποίος επιλέχθηκε αυτήν την φορά από την EA Hellas, ήταν ιδανικός για gaming καταστάσεις, καθώς ολόκληρος ο 4ος όροφος του καταστήματος Metropolis στην  Πανεπιστημίου 54, ήταν στην διάθεση των παικτών.

Ζεστή gaming ατμόσφαιρα, άγριες κόντρες, νέοι super τίτλοι, αλλά και αθλητική κερκίδα ήταν τα συστατικά του 2ου ΕΑ Challenge.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα δείτε, φυσικά στο καθιερωμένο ρεπορτάζ μας:

 

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο EA Challenge με νέες κόντρες, νέους καυτούς τίτλους αλλά και πολύ gaming!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης