Αποκάλυψη του Titan στη Blizzcon;

Ο αναλυτής Billy Pidgeon της M2 Research εκτιμά πως στην επερχόμενη Blizzcon η Blizzard θα αποκαλύψει, επιτέλους, το περιβόητο «Project Titan» στο οποίο είναι γνωστό πως δουλεύει εδώ και χρόνια. Θυμίζουμε πως πρόκειται για το επόμενο MMO της δημιουργού του World of Warcraft, το οποίο όπως είχε εξηγήσει, δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το WoW μα θα μπορεί άνετα να «συνυπάρχει» με αυτό – αφού είναι κάτι αρκετά διαφορετικό.

Αν ο κ. Billy έχει δίκιο, σύντομα θα μάθουμε το «πόσο διαφορετικό» μπορεί να είναι. Όπως ανέφερε ο ίδιος, «Αν έχουν κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για αυτό, θα τις ανακοινώσουν στη Blizzcon. (…) Τα μεγάλα νέα πιθανότατα θα είναι μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Diablo 3 και μια πιθανή νέα ανακοίνωση για κάποιο νέο τίτλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως, επεσήμανε ο Zack Karlsson της AIAS (Academy of Interactive Arts & Sciences), μπορεί κάτι τέτοιο να φαίνεται ως λογική κίνηση αντεπίθεσης στην επικείμενη κυκλοφορία του -πιθανού- μεγάλου ανταγωνιστή του World of Warcraft, του The Old Republic των BioWare, LucasArts και EA, αλλά θα εκμηδένιζε κάθε άλλη ανακοίνωση της Blizzard. Ούτε οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των επόμενων Starcraft και Diablo, ούτε κάποιας επέκτασης του WoW θα είχαν τόσο αντίκτυπο όσο «το νέο μεγάλο MMO του κυρίαρχου του χώρου». Έτσι, αυτός εκτιμά πως ίσως η Blizzard δείξει… εγκράτεια, και καθυστερήσει ακόμη περισσότερο την όποια αποκάλυψη.

Και πάνω λοιπόν που εφοδιάσαμε τον Κηπουρόπουλο για την αποστολή στην BlizzCon με δυο ντουζίνες έξτρα απορροφητικές πάνα-βρακάκι…

<παύση πλοκής»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

… η Blizzard έσπευσε να διαψεύσει την όποια αποκάλυψη του Project Titan, αν και δεν είπε τι άλλο θα αποκαλύψει. Ούτε πότε θα μάθουμε νέα για αυτό. Ετσι, η επίσημη άποψη είναι πως ΔΕΝ θα δούμε Project Titan φέτος. Από την άλλη, υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα η διάψευση να έγινε για… «ξεκάρφωμα», οπότε και πάλι καταλήγουμε στην προηγούμενη κατάληξη μας: «Το ποιος εκ των δυο έχει δίκιο, μάλλον θα το μάθουμε στην Blizzcon.»

Πηγή: byteme.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης