Όπως θα έχετε καταλάβει μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή της στήλης games @ zougla.gr , είμαστε λάτρεις της καλής μουσικής από τον χώρο των videogames, τον χώρο των anime, όπως επίσης από όλο το φάσμα της  ευρύτερης κουλτούρας των ψηφιακών τεχνών.

Οπότε το συγκεκριμένο party είναι ένα γεγονός που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε έτσι απλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου:

17 Δεκεμβρίου, ώρα 22.00, με την ευγενική υποστήριξη και χορηγία του Authority.gr και της CD Media

 Οι LE CIEL (Japanese Music & Cosplay Events) καινοτομούν για άλλη μια φορά! Σε συνεργασία με την εταιρεία CD MEDIA S.A. και το Videogames site AUTHORITY.GR (LoadPlay!), παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το SURVIVAL HORROR CHRISTMAS COSPLAY PARTY την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου (ώρα 22.00), με την επίσημη έγκριση και υποστήριξη των θρυλικών Ιαπωνικών Videogame εταιρειών CAPCOM  και TECMO KOEI!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η CAPCOM, διάσημη για την σειρά survival horror παιχνιδιών RESIDENT EVIL αλλά και η TECMO KOEI, επίσης γνωστή στους φίλους του horror για τα ασύλληπτα PROJECT ZERO (FATAL FRAME) παιχνίδια, δίνουν το παρών σε ένα ξέφρενο και εορταστικό horror πάρτι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, διακοσμώντας ανάλογα το γνώριμο Skullbar και προσφέροντας ακόμα περισσότερες εκπλήξεις στον κόσμο των LE CIEL!

Κάντε cosplay τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από Resident Evil & Project Zero, αλλά και οποιοδήποτε άλλο horror video game, movie, manga & anime που αγαπάτε και κερδίστε (με το γνωστό τρόπο της ψηφοφορίας από εσάς τους ίδιους στο Death Note) μοναδικά δώρα, προσφορά των CAPCOM & TECMO KOEI (αποκλειστική διανομή από CD MEDIA S.A.)!

Στα decks όπως πάντα, ο [room302] & o Larva, έτοιμοι να σας διασκεδάσουν με τα αγαπημένα σας Videogame, Anime & J-Drama themes, αλλά και J-Rock & J-Pop τραγούδια! Όπως πάντα, μπορείτε να γράφετε τις μουσικές σας επιλογές στο LE CIEL Request Book!

Μη χάσετε αυτό το special event! Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Μέχρι τότε,

Keep on J-Rockin’!

leciel.n.nu
authority.gr
cdmedia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης