Μετά από 8 επίσημα πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 100 μικρότερα οι 64 κορυφαίοι Έλληνες παίκτες αναδείχτηκαν και θα αναμετρηθούν αύριο Σάββατο 7 Απριλίου στο King George Palace στο Σύνταγμα.

Οι καλύτεροι 64 έλληνες παίκτες του Pro Evolution Soccer διεκδικούν πλούσια έπαθλα καθώς και δύο θέσεις στους παγκόσμιους τελικούς που θα διεξαχθούν το Σεπτέμβριο. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και τα φαβορί πολλά, μια και φέτος τα πρωταθλήματα Pro Evolution Soccer στα πλαίσια της επίσημης διοργάνωσης ξεπέρασαν τα 100. Στόχος πάντα είναι η κατάκτηση ενός παγκόσμιου τίτλου, κάτι που δυστυχώς οι Έλληνες παίκτες δεν έχουν πετύχει μέχρι τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν αποφασίσετε να παραβρεθείτε στο μεγάλο event θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε κορυφαίους αγώνες ποιοτικού Pro Evolution Soccer καθώς και να κερδίσετε δώρα. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 12 το μεσημέρι ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί γύρω στις 6 το απόγευμα.

Από αυτό εδώ το βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση του τι συνέβη στο προηγούμενο πρωτάθλημα Loux Cola Pro Series τον Ιανουάριο στον ίδιο χώρο:

http://www.youtube.com/watch?v=uqdUQfixbFU

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης