Μετά  τον σχετικό βομβαρδισμό από φήμες οι οποίες είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο, η Nintendo σε μια ενημέρωση επενδυτών επιβεβαιώνει πως η νέα της κονσόλα θα κυκλοφορήσει το 2012. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα είναι πλήρως playable στην  έκθεση E3 τον Ιούνιο.

« Θα δείξουμε ένα playable μοντέλο το νέου μας συστήματος στην έκθεση Ε3 μεταξύ 7-9 Ιουνίου στο Los Angeles, όπως επίσης θα ανακοινώσουμε περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για την κονσόλα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα κονσόλα της Nintendo έχει αυτήν την στιγμή την ονομασία «Project Café» και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο θα «φοράει» έναν custom IBM PowerPC επεξεργαστή τριών πυρήνων, κάρτα γραφικών από την οικογένεια  ΑΤΙ R700 με μια μονάδα shader έκδοσης 4.1 και τουλάχιστον 512 ΜΒ RAM.

Εκτός των άλλων πληροφορίες από το CVG αναφέρουν πως το χειριστήριο θα έχει ενσωματωμένη οθόνη HD αφής ενώ η κονσόλα θα ονομάζεται «Stream» και θα κοστίζει μεταξύ $350 – $400 στην αγορά της Αμερικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας κονσόλας της Nintendo, αυτή φημολογείται πως θα είναι Οκτώβριος του 2012.

Όπως και να έχει, ξεκινάει και επίσημα ο πυρετός για τις νέες γενιές μηχανημάτων, με πρώτη την Nintendo να σέρνει τον χορό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης