Η ανακοίνωση-μυστήριο που μας επιφύλασσε το τελευταίο τεύχος του GameInformer αφορούσε τελικά το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Silent Hill, το οποίο όπως είναι γνωστό αναπτύσσεται από τη Vatra Games.

Στο Silent Hill: Downpour, όπως θα ονομάζεται το όγδοο παιχνίδι της σειράς, η πόλη που θα κινείται ο παίκτης θα είναι τόσο μεγάλη, που χρειάστηκε να ενσωματωθεί σύστημα σιδηρόδρομου ώστε να μπορεί αυτός να ταξιδεύει γρηγορότερα από τη μία άκρη της στην άλλη. Η περιοχή στο demo που έπαιξαν οι άνθρωποι του περιοδικού, βρισκόταν στα περίχωρα της πόλης, στο νοτιοανατολικό κομμάτι του Silent Hill, το οποίο αν και ανέκαθεν υπήρχε στον χάρτη όλων των παιχνιδιών της σειράς, δεν ήταν προσβάσιμο. Στο νέο κομμάτι της πόλης δεν θα υφίσταται κάποιο νοσοκομείο ή σχολείο, ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά του Silent Hill, ενώ θα υπάρχουν διάφορα side quests τα οποία θα μπορείτε να ολοκληρώσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τώρα τις μάχες στο Downpour, στο demo αποκαλύφθηκε ένα τσεκούρι ως ένα από τα διαθέσιμα όπλα, οι εχθροί θα είναι αρκετά πιο ισχυροί από ότι παλιότερα, ενώ τα όπλα με τη συνεχή χρήση θα αδυνατίζουν και εν τέλει θα σπάνε. Επίσης δεν θα υπάρχει δυνατότητα φύλαξης όπλου στο inventory, οπότε πολλές φορές η φυγή θα είναι η μόνη διαθέσιμη λύση με εξαίρεση τις μάχες με τα διάφορα bosses όπου και θα γίνεται χρήση quick time events.

 

Δείτε ένα από τα πρώτα video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

πηγή: byteme.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης