Βλέποντας το τρέιλερ του Grand Theft Auto V χθες, όλοι σκεφτήκαμε ότι το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στο San Andreas. Ε, επί ένα 20ωρο σχεδόν, στη Rockstar πρέπει να έβλεπαν όλο το πανηγύρι και να ‘χαν πέσει κάτω από τα γέλια.

Όπως ανακοίνωσαν πριν λίγο Rockstar και Take-Two, το GTA V θα λαμβάνει χώρα όχι στο San Andreas αλλά στο Los Santos με τον παίκτη να κυνηγά (τι άλλο;) χρήματα και εξουσία στη Νότια Καλιφόρνια του παρόντος. Το παιχνίδι «θα δίνει νέο νόημα στην ελευθερία του παίκτη μέσα σε έναν ανοιχτό κόσμο» ενώ θα περιλαμβάνει gameplay με αποστολές, δυνατή αφήγηση και multiplayer. Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει η Rockstar North –με έδρα το Εδιμβούργο στη Σκωτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Los Santos αποτελεί φυσικά μια… εναλλακτική ονομασία του Λος Άντζελες που βάσει και των όσων είδαμε αποτελεί την πηγή έμπνευσης των ανθρώπων της Rockstar North. Ακόμα πάντως δεν έχουμε μάθει πλατφόρμες κυκλοφορίας…

Στο μεταξύ επιβεβαιώθηκε πως στην αφήγηση στο χθεσινό τρέιλερ του GTA V δεν βρισκόταν ο Ray Liotta όπως είχε ακουστεί αρχικά.

Πηγή: byteme.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης