Το «Judgment» εισάγει τους fans σε events πριν από την τριλογία του «Gears of War», για να ζήσουν την εμπειρία της ολοκαίνουργιας καμπάνιας γεμάτη αδρεναλίνη με λειτουργίες multiplayer όπως το OverRun.

Πριν από την άνοδο της Lambent, τη βύθιση του Jacinto ή την έκρηξη της βόμβας Lightmass, υπήρχε το Emergence Day – όταν το Locust Horde απογειώθηκε από το έδαφος και έθεσε τη Sera σε πορεία προς την ολοκληρωτική καταστροφή. Με την κυκλοφορία του «Gears of War: Judgment» στις 19 Μαρτίου του 2013 οι παίκτες επιστρέφουν στον τρομακτικό απόηχο της E-Day, πριν τα γεγονότα της τριλογίας «Gears», για το πιο έντονο και προκλητικό παιχνίδι από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Gears of War: Judgment» που παίζεται αποκλειστικά στο Xbox 360, από τους δημιουργούς της Epic Games και της People Can Fly, προσφέρει μια καθηλωτική εκστρατεία η οποία περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες, όπλα και εχθρούς αλλά και την εμπειρία λειτουργίας multiplayer όπως το OverRun, όλα σε ένα καινούργιο mode που συνδυάζει τα καθιερωμένα πρωτοποριακά Horde και Beast modes από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Γίνε master στο OverRun και γέμισε δράση στο «Island»

Οι fans μπορούν να προχωρήσουν το παιχνίδι και να μάθουν τα βασικά του συναρπαστικού OverRun, του νέου ανταγωνιστικού gameplay μέσω του εκπαιδευτικού-εισαγωγικού βίντεο για το OverRun που διατίθεται σήμερα. Με αφηγητή τον Damon Baird, οι παίκτες μπορούν να δουν τις απαιτούμενες δεξιότητες που χρειάζονται για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ως COG ή Locust και να συμμετάσχουν σε αψιμαχίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία όπως ποτέ άλλοτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την «πρεμιέρα» του OverRun στην Ε3 2012 για τους χάρτες «Rooftops», σήμερα παρουσιάζεται το ολοκαίνουργιο «Island».

ISLAND
Βρίσκεται στο αρχιπέλαγος των νησιών ανοικτά των ακτών Halvo Bay, το οποίο αξιοποιείται για διανομή και αποθήκη ανεφοδιασμού τροφοδοτώντας το μεγαλύτερο στρατιωτικό μηχάνημα κατά μήκος της ακτής. Τα νησιά μεταξύ τους συνδέονται με μια σειρά από γέφυρες και σήραγγες, σχηματίζοντας ένα δίκτυο άγνωστου μεγέθους και ασφάλειας. Αυτή είναι μια απαγορευμένη περιοχή και οι πολίτες δεν επιτρέπονται ούτε καν να πλησιάσουν τα νησιά αυτά.

Αποκαλύπτονται οι συγγραφείς του «Gears of War: Judgment»: Tom Bissell και Rob Auten

Γραμμένο από τον Tom Bissell (δημοσιογράφο και συγγραφέα του «Extra Lives») και τον Rob Auten, το «Gears of War: Judgment» συνεχίζει το Kilo Squad, καθοδηγούμενο από τους αγαπημένους χαρακτήρες των fans Damon Baird και Augustus «The Cole Train» Cole, οι οποίοι αψηφούν τους κανόνες και επιχειρούν να σώσουν την πόλη του Halvo Bay από την καταστροφή στα χέρια του επιθετικού Locust.

Το «Gears of War» είναι μια εκ των πιο δημοφιλών σειρών στην ιστορία του Xbox, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 18 εκατομμύρια παιχνίδια παγκοσμίως, και εμπνεύσει bestselling μυθιστορήματα από τους New York Times, παιχνίδια, συλλεκτικά αντικείμενα, κόμικς και πολλά άλλα. Για να μάθετε περισσότερα για το «Gears of War: Judgment» και το «Gears of War» επισκεφθείτε τη σελίδα:http://gearsofwar.xbox.com.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης