Στη σύγχρονη εποχή, οι άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση ή επιλέγουν να μη χρησιμοποιούν το διαδίκτυο συχνά είναι ελάχιστοι. Αυτό είναι μια μοντέρνα τάση που έχει ριζώσει για τα καλά στη ζωή μας και έχει ανοίξει νέους δρόμους για διασκέδαση, ψυχαγωγία, εργασία, μάθηση, αγορές και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Οι έξυπνες επιχειρήσεις αναγνωρίζουν ότι οι πελάτες τους συχνάζουν στο ίντερνετ και φροντίζουν να βρίσκονται και εκείνες εκεί σε περίπτωση που τις χρειαστούν. Η Lithos Digital βάζει τα λιθαράκια που απαιτούνται, ώστε αυτές οι επιχειρήσεις όχι απλά να υπάρχουν στο διαδίκτυο αλλά να κατέχουν μια κορυφαία και εμφανή θέση στις επάλξεις. 

Πιο αναλυτικά, η Lithos Digital είναι μια digital marketing εταιρεία. Για να «γυρίσουμε» στους ελληνικούς όρους, πρόκειται για μια ομάδα επαγγελματιών που σχεδιάζει και εφαρμόζει αποτελεσματικές στρατηγικές που στοχεύουν στην αύξηση των πωλήσεων μιας επιχείρησης, ενισχύοντας την παρουσία της στο διαδίκτυο. Προσφέρονται διάφοροι τρόποι για την επίτευξη ενός τέτοιου στόχου, όπως διαφημίσεις στη Google ή δημιουργία λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μία από τις πιο αποδοτικές και χρήσιμες ενέργειες για digital marketing είναι το SEO το οποίο θεωρείται η καλύτερη επένδυση για οποιαδήποτε επιχείρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είναι οι υπηρεσίες SEO;

SEO είναι τα αρχικά του όρου Search Engine Optimization, που στα ελληνικά μεταφράζεται ως Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης. Πρόκειται για ειδικές ενέργειες που βοηθάνε την επαγγελματική ιστοσελίδα μιας επιχείρησης να εμφανίζεται σε υψηλή θέση στη Google, όταν ένας χρήστης αναζητά ένα προϊόν ή υπηρεσία σαν τα δικά της. 

Γιατί η Lithos Digital πάει τις υπηρεσίες SEO σε άλλο επίπεδο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lithos Digital δραστηριοποιείται στον κλάδο του digital marketing πάνω από μία δεκαετία και έχει ως απώτερο σκοπό την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τη στήριξη ανθρώπων με όραμα. Πολλές είναι οι εταιρείες που έχουν δει τη δημοτικότητά τους και τις πωλήσεις τους να αυξάνονται ακόμα και μέσα σε λίγο μόλις χρόνο από την έναρξη των υπηρεσιών SEO με τη Lithos Digital. Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν το έργο της συγκεκριμένης εταιρείας να ξεχωρίζει;

Βαθιά γνώση του τομέα και καινοτομίες: Η ομάδα της Lithos Digital απαρτίζεται από ειδικούς σε Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία που παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις του χώρου και οργανώνουν μοντέρνες και πρωτότυπες στρατηγικές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου. 

Αποτελεσματικό marketing: Η Lithos Digital προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο budget. Ένας επιχειρηματίας δε χρειάζεται να «χαλάσει» μια ολόκληρη περιουσία, για να βρεθεί στην πρώτη θέση της Google. Χάρη στο AB Testing, η Lithos Digital βρίσκει εύκολα ποια φόρμουλα φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα ανάλογα με τους στόχους του πελάτη. 

Διεθνές digital marketing agency: Η συνεργασία με εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχει επιτρέψει στη Lithos Digital να παραμείνει στην καρδιά του digital marketing παγκοσμίως και να αποκτήσει μυστικά για τη διαδικτυακή επιτυχία κάθε είδους επιχείρησης όπου και αν αυτή βρίσκεται στον κόσμο. Επίσης, το portfolio της Lithos Digital απαρτίζεται από μικρές επιχειρήσεις μέχρι πολυεθνικές που επένδυσαν στο SEO και εξασφάλισαν μια θέση στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο. 

Ταχεία ανταπόκριση: Οι ραγδαίες αλλαγές του χώρου δεν αφήνουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου. Η ομάδα της Lithos Digital δουλεύει άριστα υπό την πίεση του χρόνου, εκτελώντας άμεσα ενέργειες που ικανοποιούν τις εξατομικευμένες διαδικτυακές απαιτήσεις κάθε επιχείρησης. Η ταχύτητα ανταπόκρισης είναι εξωπραγματική.

Γιατί αξίζει οι επιχειρηματίες να επενδύσουν στις υπηρεσίες SEO της Lithos Digital;

Οι on-page και off-page υπηρεσίες SEO της Lithos Digital δυναμώνουν την αξιοπιστία και το κύρος μιας ιστοσελίδας. Αυτό σημαίνει ότι αν μια επιχείρηση -ανεξάρτητα από το αν αυτή είναι μικρή, μεσαία ή μεγάλη- έχει μια ισχυρή ιστοσελίδα, το site της θα εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων της Google, όποτε κάποιος χρήστης πληκτρολογεί σε μία μηχανή αναζήτησης τις λέξεις κλειδιά που περιγράφουν το περιεχόμενό της. Η επιμελής δουλειά των ειδικών στο SEO της Lithos Digital εξασφαλίζει ότι μια ιστοσελίδα θα συνεχίσει να γίνεται όλο και πιο δυνατή, ακόμα και αν για τον οποιοδήποτε λόγο ο ιδιοκτήτης της επιλέξει να διακόψει τη συνεργασία με την εταιρεία. 

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί πελάτες που έκαναν SEO με τη Lithos Digital για 1 μόλις χρόνο προβάλλονται πιο ψηλά από το Skroutz και τη Βικιπαίδεια για δημοφιλείς λέξεις κλειδιά που τους αντιπροσωπεύουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης