Ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών γλύτωσε ως εκ θαύματος, όταν, πριν από λίγες ημέρες, έπεσε σε αυτοκινητόδρομο με πυκνή κυκλοφορία. Το νήπιο έπεσε από κινούμενο όχημα στη μέση του δρόμου και ξέφυγε ως διά μαγείας, την τελευταία στιγμή, από τις ρόδες ενός άλλου διερχόμενου αυτοκινήτου.

Το περιστατικό συνέβη σε πολυσύχναστο δρόμο και μάλιστα σε σταυροδρόμι στην πόλη Γουενζού στη νοτιοανατολική κινεζική επαρχία Ζεζιάνγκ και καταγράφηκε καρέ καρέ από κάμερα της Τροχαίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο, το κοριτσάκι φαίνεται να γλιστρά από το μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου που το μετέφερε και να πέφτει στις ρόδες του ταξί που ακολουθούσε. Πανικόβλητος ο πατέρας του παιδιού, βγαίνει από την πόρτα του οδηγού, για να σηκώσει το πεσμένο παιδί.

Το αυτοκίνητό του συνεχίζει να κινείται, αλλά, ευτυχώς, δεν πέφτει επάνω σε άλλο όχημα. Την πορεία του ανακόπτει θάμνος που βρίσκεται στο διαχωριστικό διάζωμα του αυτοκινητόδρομου.

Όπως προέκυψε, το κοριτσάκι σκαρφάλωσε από το πίσω κάθισμα στο μπροστινό και άνοιξε κατά λάθος την πόρτα, ενώ ο πατέρας του οδηγούσε. Το παιδί χαίρει άκρας υγείας και το μόνο που έπαθε ήταν κάποιες μικρές μελανιές. Απίστευτη κατάληξη, αν αναλογιστεί κανείς το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Eπιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης