Συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά μετά τις 04.00 τα ξημερώματα στην αστυνομία έπειτα από συμπλοκή μεταξύ θαμώνων σε νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού.
Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε εννέα προσαγωγές για το περιστατικόΌλα ξεκίνησαν όταν θαμώνες του καταστήματος «LOHAN» επί της Ιεράς Οδού 32 για αδιευκρίνιστους λόγους άρχισαν να τσακώνονται εντός του νυχτερινού κέντρου. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ορισμένοι εκ των συμπλεκομένων βγήκαν έξω προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.
Ήταν τότε που, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι περισυνέλεξαν συνολικά οκτώ κάλυκες από πυροβόλο όπλο.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή υλικές ζημιές.
Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε εννέα προσαγωγές για το περιστατικό. Εκ των προσαχθέντων ο ένας συνελήφθη κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων. Πρόκειται για ομογενή από το Καζακστάν, ηλικίας 35 ετών.
Λόγω των ερευνών η κυκλοφορία στην Ιερά Οδό διεκόπη στο τμήμα της έξω από το νυχτερινό κέντρο, από το ύψος της Ιάκχου μέχρι την Κεραμεικού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κλαμπ ανήκει στη διάσημη ηθοποιό Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία μάλιστα είχε παρευρεθεί στα εγκαίνιά του προ διετίας, τον Οκτώβριο του 2016.

Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης