Τα εργαλεία που θα αναβαθμίσουν την επιχείρησή σου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018, 15:34
Τα εργαλεία που θα αναβαθμίσουν την επιχείρησή σου
Μπορεί η επιχείρηση σου να γίνει πιο αποτελεσματική και πιο ανταγωνιστική μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας;

Η ψηφιακή επανάσταση που διανύουμε φέρνει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και οι επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν ψάχνουν συνεχώς νέους τρόπους να προσαρμοστούν και να εξελιχθούν. To Vodafone Smart Business δημιουργήθηκε για να καλύψει ακριβώς αυτές τις ανάγκες και πρωτοστατεί στην ανάπτυξη εργαλείων και λύσεων για την ανάπτυξη και την ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων. Όλα αυτά τα εργαλεία είναι διαθέσιμα από τη Vodafone, η οποία προσφέρει την εγκατάσταση και την καθοδήγηση για τις λειτουργείες τους μέσα από την Εξειδικευμένη της Ομάδα.

 
Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι η υπηρεσία Vodafone Wi-Fi Marketing η οποία αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο μάρκετινγκ για κάθε επιχείρηση που θέλει να ενισχύσει την πιστότητα της πελατειακής της βάσης και τις πωλήσεις της, εύκολα και οικονομικά. Με την υπηρεσία Vodafone Wi-Fi Marketing προσφέρεις δωρεάν Wi-Fi στους επισκέπτες της επιχείρησής σου και ταυτόχρονα αποκτάς ολοκληρωμένη εικόνα των πελατών σου κατανοώντας καλύτερα τις ανάγκες τους. Επιπλέον, πραγματοποιείς στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες αυξάνοντας παράλληλα τα likes και τους followers σου στα social media.

Εάν η επιχείρησή σου έχει ψυγεία ή καταψύκτες, με την υπηρεσία Vodafone Cooler Control μπορείς να τα παρακολουθείς από όπου κι αν βρίσκεσαι και να ενημερώνεσαι για τη θέση και τη λειτουργία τους μέσω ειδικών αισθητήρων. Διασφαλίζεις την ποιότητα των προϊόντων σου και αποφεύγεις τα περιττά έξοδα της επιχείρησής σου. Έχεις άμεση πληροφόρηση του σημείου που βρίσκονται τα ψυγεία ακόμα και σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, εικόνα για την θερμοκρασία του κάθε ψυγείου, αν είναι στο ρεύμα, επίπεδα υγρασίας καθώς και εγγύηση ποιότητας των προϊόντων και γρήγορη αντίδραση σε περίπτωση ζημιάς.Τέλος, με την υπηρεσία Vodafone Business Online, μπορείς να αυξήσεις την παρουσία σου στα social media και το διαδίκτυο γενικότερα. Όλο και περισσότεροι πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους στο Internet ή πραγματοποιούν έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο. Εξασφάλισε κι εσύ την βέλτιστη παρουσία της επιχείρησής σου προσφέροντας δυνατότητα δημιουργίας ή και φιλοξενίας ιστοσελίδας, κατοχύρωση domain και δωρεάν email. Έτσι η δική σου επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει αμεσότερη πρόσβαση σε πελάτες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην παγκόσμια αγορά, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα της εταιρίας καθώς και τις πωλήσεις.

Τα ψηφιακά εργαλεία του Vodafone Smart Business παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις, ικανές να βοηθήσουν κάθε επιχείρηση να αναπτυχθεί, πάντα με την καθοδήγηση και την βοήθειά της Εξειδικευμένης Ομάδας της Vodafone.

Μάθε περισσότερα για το Vodafone Smart Business στο Vodafone.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018, 15:34