Πλούσιος σε αθλητική δράση είναι ο μήνας Οκτώβριος και το Vodafone TV τα έχει όλα και συμφέρει.

Μία από τις διοργανώσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, μέσω του Vodafone TV, είναι η Euroleague, η οποία κάνει πρεμιέρα με τις ομάδες, που συμμετέχουν σε αυτήν, να είναι πανέτοιμες να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές μπασκετικής μαγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση λαμβάνουν μέρος τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός, με τους δύο «αιώνιους» να έχουν μπροστά τους τον Οκτώβριο παιχνίδια-φωτιά.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» τον τρέχον μήνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τις Αναντολού Εφές, Ρεάλ και Αρμάνι Μιλάνο, ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς και τις Ρεάλ και Μπασκόνια, παιχνίδια που σας προσφέρει στο… πιάτο σας το Vodafone TV.

Οι φίλοι του μπάσκετ, μέσω του Vodafone ΤV, τον Οκτώβριο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ακόμη τις προσπάθειες του Προμηθέα στο Eurocup απέναντι στη Ρισόν, στη Μονακό, την Ουλμ, τη Βίρτους Μπολόνια και την Ανδόρα, καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετό ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζουν και οι μονομαχίες στη Super League 1, με παιχνίδια που κόβουν την ανάσα. Από τα ματς που θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε στο Vodafone TV ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Μερικά ακόμη παιχνίδια που αναμένονται με ενδιαφέρον είναι η αμφίρροπη εκτός έδρας αναμέτρηση της «Ένωσης» κόντρα στην ΑΕΛ, οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού απέναντι σε Ξάνθη και ΑΕΛ, το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη», καθώς η δοκιμασία του ΠΑΟΚ με τον νεοφώτιστο Βόλο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Μονομαχίες όμως δεν θα έχουμε μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς από το Vodafone TV θα προβληθούν σπουδαία παιχνίδια από το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Από το ιταλικό πρωτάθλημα ξεχωρίζουν τον Οκτώβριο τα μεγάλα παιχνίδια Ρόμα-Μίλαν, Ίντερ-Γιουβέντους, Τζένοα-Μίλαν, Τορίνο-Νάπολι, Γιουβέντους-Μπολόνια και Ίντερ-Πάρμα, ενώ από τη Γαλλία οι αναμετρήσεις που μονοπωλούν το ενδιαφέρον είναι εξής: Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ, Σεντ Ετιέν-Λιόν, Μονπελιέ-Μονακό, Νις-Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό-Ρεν.

Από το Vodafone TV θα προβληθούν επίσης οι μάχες του Άγιαξ κόντρα στις Φέγενορντ, Ντεν Χάαγκ και Βααλβάικ και αυτές της Αϊντχόφεν απέναντι στις Ουτρέχτη και Άλκμααρ για το ολλανδικό πρωτάθλημα, η αναμέτρηση της Λιντς με τη Μπέρμιγχαμ για τη Championship της Αγγλίας και οι αγώνες για τη φάση των 16 του Carabao Cup (Λιγκ Καπ Αγγλίας).

Πέραν όμως του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, μέσω του Vodafone TV, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σπουδαίες διοργανώσεις και από άλλα αθλήματα όπως το Σνούκερ English Open & World Open, οι αγώνες ποδηλασίας σε Μιλάνο και Τορίνο, το Παρί Τουρ, ο Γύρος Λομβαρδίας και οι αγώνες κολύμβησης σε Ινδιανάπολη, Νάπολι και Βουδαπέστη.

Για να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά για το πρόγραμμα του Vodafone TV μπείτε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης