Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Τραγωδία με μία νεκρή και δύο αγνοούμενους, που αποτελούν σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θύματα της κακοκαιρίας, αποκαλύφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κερατέα.Tο ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει την Πέμπτη από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής βρέθηκε το απόγευμα πνιγμένη μια 66χρονη γυναίκα, στα πίσω καθίσματα ΙΧ αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ αγνοούνται ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει την Πέμπτη από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια. Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και το απόγευμα της Παρασκευής ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο που εντοπίστηκε  το αυτοκίνητο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής που προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν αιτία της τραγωδίας ήταν η εκτροπή του οχήματος από ένα γεφυράκι που υπάρχει στην περιοχή ή εάν ήταν η ισχυρή νεροποντή. Πιθανό θεωρείται βέβαια το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο τις προηγούμενες ώρες, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα. Και οι δύο αγνοούμενοι άνδρες είναι 67 ετών.

Βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους:

Το σημείο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης