Γονιμότητα: Υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου;

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013, 11:37
Γονιμότητα: Υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου;
Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.

Υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου;

Σταύρος: Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει φάρμακο που να διευκολύνει /επιταχύνει την εκσπερμάτιση. Η μεγάλη καθυστέρηση εκσπερμάτισης (στην ουσία η εκσπερμάτιση είναι σχεδόν αδύνατη) οφείλεται στη λήψη του φαρμάκου SEROXAT.

Πάσχω από σοβαρή διαταραχή πανικού από το 2001 και το μόνο φάρμακο που έχει αποτέλεσμα σε μένα είναι το Seroxat και η τυχόν διακοπή του είναι αδύνατη.

Δοκίμασα κάποια στιγμή το Ciallis, αλλά, αν εξαιρέσετε την πολύ επιτυχημένη στύση, εκσπερμάτιση δεν κατάφερε να φέρει. Υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου;

Αγαπητέ,

Θα πρέπει να επισκεφθείτε ανδρολόγο, ο οποίος μέσα από τον έλεγχο θα μπορέσει να σας συστήσει τον καλύτερο τρόπο δράσης (δύσκολο, αλλά μπορεί να επιτευχθεί με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή).

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013, 13:21