Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, 17:24
Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες
Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας εδώ και πολύ καιρό στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών προς όφελος της κοινωνίας που χειμάζεται από την πρωτοφανή οικονομική κρίση έχει στήσει ένα πρότυπο παζάρι ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, στο οποίο οι πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Μάλιστα ο νεοσυσταθείς Σύλλογος Καταναλωτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας ενάντια στους μεσάζοντες ανέλαβε άμεσα πρωτοβουλία για το κάλεσμα παραγωγών απ’ όλη την Ελλάδα, ώστε να ενισχυθεί το Κίνημα και να εξυπηρετούνται ακόμα περισσότερο οι πολίτες. Στόχος του Συλλόγου αποτελεί και οι παραγωγοί να αυξηθούν, καθώς και η διεύρυνση της ποικιλίας των προϊόντων που διατίθενται.

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καταναλωτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας την Κυριακή 16 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται επί της οδού 25ης Μαρτίου στη Δραπετσώνα (μεταξύ των οδών Α. Μιαούλη (πρώην Γραβιάς) και Ν. Χατζοπούλου, ενώ παράλληλα θα μαζευτούν παραγωγοί και στο Κερατσίνι επί τις οδού Περραιβού (στο σημείο που γίνεται η λαϊκή αγορά της Πέμπτης).

«Ο Δήμος μας ήταν από τους πρώτους που συμμετείχε στο «κίνημα για φθηνά προϊόντα», ενάμιση χρόνο πριν» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λουκάς Τζανής. «Από τότε τόνιζα ότι για να συνεχίσει να υπάρχει και να αναπτυχθεί αυτό το "κίνημα" θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα κίνημα καταναλωτών το οποίο θα εμποδίσει τους μηχανισμούς, που φθάνει το φαγητό ακριβό στο τραπέζι μας και θα πάρει οργανωμένα ανάλογες πρωτοβουλίες. Στο πλαίσιο αυτό οι δημότες μας αγκάλιασαν τις πρωτοβουλίες του Δήμου. Κάθε Κυριακή καθιερώθηκε "λαϊκή αγορά" με προϊόντα χωρίς μεσάζοντες και από τον περασμένο χρόνο έχει γίνει θεσμός πλέον στην πόλη μας. Το μήνυμα ΜΑΖΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ υπερασπίζεται και από πολίτες και από παραγωγούς» προσθέτει.

Οργάνωση πρωτοβουλίας: Αντιδήμαρχος Διαύγειας, Διαφάνειας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Ρένα Μόσχου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132074615-616

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, 17:27