Mε απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο PARK στο Κέντρο της Αθήνας, εκπαιδευτικό – προωθητικό σεμινάριο των εταιρειών ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. και KERAKOLL HELLAS.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι ήταν επαγγελματίες του χώρου της οικοδομής και ειδικότερα τοποθετητές πλακιδίων. Η KERAKOLL παρουσίασε νέα της προϊόντα, ανανεωμένες προϊοντικές σειρές, μονωτικές λύσεις και εκπαίδευσε τους προσκεκλημένους στην χρήση νέων δομικών υλικών και καινοτόμων προϊόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε μια νέα οικονομική σειρά κόλλας προδιαγραφών C1 με ονομασία RELAX ECO. Η κόλλα αυτή έρχεται να δώσει απαντήσεις σε όσους θεωρούσαν την KERAKOLL ακριβή και απλησίαστη έως τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι αναβαθμισμένες και ανανεωμένες SPECIAL PLUS ECO και H40 ECO, καθώς και το ολοκαίνουργιο μοντέλο H30 ECO που έρχεται να καλύψει το κενό ανάμεσα στην SPECIAL PLUS ECO και στην H40 ECO.

Έγινε επίσης παρουσίαση του απόλυτου συστήματος στεγανοποίησης της KERAKOLL με εγγύηση εφόρου ζωής, καθώς και παρουσίαση και επίδειξη του μοναδικού στόκου υγρής πορσελάνης FUGALLITE που μόνο η KERAKOLL προσφέρει, και αποτελεί παγκοσμίως το κορυφαίο προϊόν αρμόστοκου!! Με το πέρας του σεμιναρίου, παρατέθηκε σε όλους τους προσκεκλημένους δείπνο στον 8ο όροφο στο roof garden του ξενοδοχείου με πλούσια εδέσματα και άφθονο κρασί!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης